10 kretenskih stvari koje žene rade da bi zadržale partnera iako bi raskid bio najpametniji potez

U početku je sve bilo idealno… Vremenom su stvari postale ozbiljne toliko da je na dnevni red stigla i priča o braku… A onda su problemi, o kojima niste htele da pričate jer ste bili zaljubljeni, postali toliko veliki da nisu mogli da se ignorišu i raskid je bio jedina dobra odluka. Međutim, umesto da pustite da sve ide svojim tokom, počeli ste da radite sve kako bi ga odložili. Fokusirani ste samo na to i stvari postaju mnogo gore…
Neke žene ne žele da raskinu jer u stvari vole svog partnera i pored toga što im je veza stresna i naporna. Neke čak guraju dalje jer su umorne od započinjanja novih veza i zato što su spremne da se udaju, dok sa druge strane ima i onih koje su jednostavne plaše da ostanu same i koje misle da vrede samo ako su u vezi. Nažalost, ovo nisu idealni razlozi da nastavite sa vezom i možda je vreme da ipak nastavite dalje. Predstavljamo 10 najsmešnijih stvari koje žene rade da ne bi morale da raskidaju.
10. Dramatični “izlivi”

Kada žena očajnički želi da sačuva vezu najpre postane dramatična. Ovo znači da su njeni izlivi besa prema stvarima koje uopšte nisu bitne jedini način da pridobije pažnju muškarca, jer je svaka pažnja – dobra. Koliko – toliko ona pokušava da on shvati njene “potrebe” ili da sluša njena zapomaganja oko stvari koje ne može sama da uradi, a ovim postupcima samo kupuje malo više vremena. Međutim, ovo može naterati muškarca da ode i ranije.. Jer nisu svi isti.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši