10 Kvaliteta jake žene koje muškarci ne mogu da podnesu

3.Ona je borac

Ne treba joj muškarac da bije svoje bitke i rješava svoje probleme u životu.Sposobna je da stoji sama i preuzme svu odgovornost .Ona želi muškarca koji stoji pored nje, a ne ispred nje i da joj govori šta treba da radi.

4.Ne plaši se intimnosti

Snažnoj ženi je potrebna intimnost : od dugih razgovora do vođenja ljubavi – ne plaši se da se približi nekome.U suštini, daje se u potpunosti i očekuje isto to od nekoga.Uvijek je jasna što se tiče njenih potreba i želja.

5.Neće čekati na vas

Snažna žena će proći kroz pakao ako vidi da vam može vjerovati i da ste joj posvećeni.Ali budite pažljivi : Ona je takođe sposobna da vas ostavi i nikada se više ne okrene za vama ako osjeti da je sputavate.

6.Zna kada lažete

Nemojte pokušavati da slažete jaku ženu, nikad!Bit ćete u opasnosti, to vam mogu garantovati.Može nanjušiti laži prije nego što izađu iz vaših usta.Nema ništa što je više nervira.

7.Cijeni iskrenost i uvažavanje

Ona želi muškarca koji je iskren, nekog kome ona može otvoriti svoje srce i dušu.Ona neće oklijevati da vas pita teška pitanja o porodici, djetinjstvu, traumama iz prošlosti, ili bilo kojih drugih životnih promjena.Međutim, ona vas neće osuđivati.

nastvak na sledecoj stranici..

Komentariši