10 modnih pravila koje svaki muškarac MORA da zna

Vaš izgled govori mnogo o vama. Ovi saveti su praktično sve na jednom mestu kada je u pitanju stil. Pogledajte savete poznate stranice za muškarce Mensfitness.

1. Kako da savršeno veže kravatu

Većina muškaraca ne mora da nosi kravatu svakoga dana ali ona je glavno oružije u modnom arsenalu. Vezivanje kravate nije tabu kao što se čini i slično je vezivanju pertli, kada jednom naučite ne možete zaboraviti. Zahteva samo malo vežbe i ponavljanja. Ne dozvolite da na venčanje, razgovor za posao, sahranu ili gala večeru odete iznervirani i besni sa loše vezanom kravatom i pogužvanom košuljom od probe. Evo saveta za vas.

2. Kako pravilno odabrati košulju

Zapravo potrebne su vam samo dve mere: obim vrata i dužina rukava. Znajući ovo u mnogome ćete smanjiti potrebna prekrajanja. Vrat ćete izmeriti preko Adamove jabučice tako što ćete između nje i trake dodati dva prsta kako vas kragna ne bi zatezala. Oba prsta treba da dodiruju jabučicu kako kragna ne bi bila labava.

Rukave merite tako što savijete ruke i stavite šaku na bok. Neko treba da vam izmeri dužinu od zadnjeg dela vrata odnosno pršljena do lakta i od lakta do šake. Trup merite prvo oko najšireg dela grudi, preko bradavica. Zatim merite struk preko pupka

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *