10 modnih pravila koje svaki muškarac MORA da zna

Vaš izgled govori mnogo o vama. Ovi saveti su praktično sve na jednom mestu kada je u pitanju stil. Pogledajte savete poznate stranice za muškarce Mensfitness.

1. Kako da savršeno veže kravatu

Većina muškaraca ne mora da nosi kravatu svakoga dana ali ona je glavno oružije u modnom arsenalu. Vezivanje kravate nije tabu kao što se čini i slično je vezivanju pertli, kada jednom naučite ne možete zaboraviti. Zahteva samo malo vežbe i ponavljanja. Ne dozvolite da na venčanje, razgovor za posao, sahranu ili gala večeru odete iznervirani i besni sa loše vezanom kravatom i pogužvanom košuljom od probe. Evo saveta za vas.

2. Kako pravilno odabrati košulju

Zapravo potrebne su vam samo dve mere: obim vrata i dužina rukava. Znajući ovo u mnogome ćete smanjiti potrebna prekrajanja. Vrat ćete izmeriti preko Adamove jabučice tako što ćete između nje i trake dodati dva prsta kako vas kragna ne bi zatezala. Oba prsta treba da dodiruju jabučicu kako kragna ne bi bila labava.

Rukave merite tako što savijete ruke i stavite šaku na bok. Neko treba da vam izmeri dužinu od zadnjeg dela vrata odnosno pršljena do lakta i od lakta do šake. Trup merite prvo oko najšireg dela grudi, preko bradavica. Zatim merite struk preko pupka

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši