12 suptilnih znakova otkriva: Vaš partner više nije zaljubljen

6. Ne želi govoriti o stvarima koje ga/ju muče

Ako na pitanje “što nije u redu?” vaš partner slegne ramenima, i ako se ta situacija ponavlja, a više je nego očigledno da postoji neki problem – moguće je da vi niste više prva osoba kojoj će se moći povjeriti, što signalizira manjak povezanosti i lošu komunikaciju.

 

7. Više se ne držite za ruku

Držanje za ruke, taj mali znak ljubavi, nekad je dolazio sasvim spontano. Sada, on je iniciran s vaše strane i traje prekratko. To može značiti da vaš partner smatra kako držanje za ruke uopće nije potrebno, kao ni pokazivanje interesa kroz sitne geste.
8. Osjeća nelagodu u blizini sretnih parova

Vaš partner ne bi trebao čeznuti za onime što imaju ostali parovi. Ako se partner doima ljubomornim u blizini parova koji odišu srećom i ljubavi, moguće je kako nije zadovoljan stanjem u vašoj vezi. Zadnja stvar koju nesretni parovi žele vidjeti su upravo sretni parovi, ono što su oni sami nekad bili.

9. Ne može vas pogledati u oči

Koliko je vašem partneru ugodno držati pogled na vašem? Skriva li nešto od vas? Ili se boji kako ćete u tim očima vidjeti nešto što ne želi da vidite? Tugu? Nezadovoljstvo? Moguće je da pogled izbjegava upravo zbog nelagode jer se njegovi/njezini osjećaji polagano mijenjaju.

10. Ne razgovarate više o budućnosti

Nekad ste razgovarali o djeci, psu, braku, možda čak i o mirovini… A danas sve manje. Ako vaš partner više ne razgovara o zajedničkoj budućnosti, možda je to zbog toga što se u svojoj budućnosti više ne vidi zajedno s vama. Osim toga, pokušajte pratite reakcije na pitanje koja postavljate vezano uz buduće planove ili daleku budućnost.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši