12 tajni karme koje mijenjaju život: Ono što odbijate prihvatiti, ići će dalje za vama…

 

.

Što je karma? Riječ karma je sanskrtskog porijekla i označava akciju. Ona je ekvivalent Newtonovom zakonu koji kaže “svaka akcija mora imati reakciju”. Kada mislimo, govorimo ili djelujemo, mi iniciramo silu koja će imati odgovarajuću reakciju. Ova povratna sila može biti modificirana, promijenjena ili spriječena, ali većina ljudi nije u stanju da je neutralizira. Taj zakon uzroka i posljedice nije neko kažnjavanje, već postoji zbog učenja i razvoja. Osoba ne može pobjeći posljedicama svojih djela, ali će im podleći tek kada uvjeti potpuno sazriju. Ignoriranje ovog zakona ne donosi nikakvu korist. Kako bi se prestali bojati i počeli razumijevati svijet karme i reinkarnacije, potrebno je poznavati karmička pravila.

 .
1. VELIKI ZAKON
 .
“Kako si sijao, tako ćeš i žeti”. Ovo je također poznato i kao zakon “Uzroka i posljedice”. To znači da što god pošaljemo u Svemir, to će nam se i vratiti. Ako želimo sreću, mir, ljubav, prijateljstvo … onda mi trebamo biti sretni, miroljubivi, puni ljubavi i prijateljski nastrojeni.

.

2. ZAKON KREACIJE
.
Život se ne događa sam od sebe, on zahtijeva naše sudjelovanje. Mi smo jedno sa Svemirom, iznutra i izvana. Što god nas okružuje govori nam i o našem unutarnjem stanju. BUDITE svoji, okružite se s onim što želite da bude prisutno u vašem životu.
nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši