22 STVARI KOJE PRAVA DAMA NIKADA NEĆE DA URADI JER JE TO ISPOD NJENOG NIVOA

Žene sa samopouzdanjem su vrlo uspešne, popularne su, njihovo mišljenje se ceni, a njima to suštinski nije bitno. Gledaju i drže do sebe, poštuju druge, vode računa o svom poslu i životnom ritmu, ali ne mere svoju ličnost na ono šta imaju.

prava-dama--7

1. Ne tračare

Samopouzdane žene ne govore o drugim ženama, govore o svojim ciljevima, planovima i ambicijama.

2. Ne sumnjaju u sebe

Pažljivo i polako donose odluke, razmatraju stavove za i protiv, ali nikada ne sumnjaju u sebe, jer oklevanje ne spada u deo njihove ličnosti.

3. Ne prate trendove

Ne prate trendove, jer se vode onim što je njima potrebno, neophodno i adekvatno njihovom poslu, potebama i stilu, ličnosti i ponašanju.

4. Ne potiskuju osećanja

Kada im je nešto na umu to će i reći. Kao deo samopozdanja dolazi i sposobnost da govore ono što misle, a ne ono što drugi žele da čuju.

5. Ne prave kompromise kada je briga o sebi u pitanju

Bez obzira na sve, životni ritam im je najbitniji i to kako će pravilno i udobno živeti. Savršeno balansiraju između poslovnog i privatnog života, redovnog sna i zdrave ishrane.

tri-osobine-dama---5

6. Ne slušaju slepo

Ne slušaju i ne prihvataju sve što im se servira. Vole same da procene situaciju, da same vrednuju i odlučuju formirajući stav prema zaključcima koji su pažljivo napravljeni.

7. Ne trude se da mole druge

Kada žena sa samopozdanjem veruje u sebe, tuđi sudovi i potvrde joj nisu potrebno, pa tako to i ne traži od drugih.

8. Ne gube vreme na zabrinutost

Vreme je dragoceno, pa se tako žene sa samopouzdanjem trude da ga ne troše na zabrinutost i na to šta će i kako će u budućnosti.

9. Nije im potrebno sažaljenje

Ne vole da se samosažaljevaju, niti da to rade drugi umesto njih. Razumeju kada naprave grešku, analiziraju je i nauče nešto iz toga, ali nikada ne žale.

10. Ne plaše se da budu opuštene

Izgled je bitan kada je prvi utisak u pitanju i one su toga svesne, ali kada je u pitanju šetnja plažom, ležerni, neobavezni dani, ne brinu ako im kosa nije idealna i ako nemaju šminku.

11. Propust ne smatraju porazom

Da bi se postigao veliki uspeh, mora se suočiti i sa nizom neuspeha i grešaka kako bi nešto naučili. Sigurne žene ne odustaju od planova posle prve prepreke.

…nastavak na sledećoj stranici…

Komentariši