4 tipa muškaraca koje odmah treba da odjebete, realno…

Ukoliko već nisi…Beži koliko te noge nose!

Niko nije savršen, ali nisi ni ti ustanova za lečenje kompleksa i promašenih ličnosti zar ne? Zato je važno na vreme da prepoznaš sa kim si u vezi, da li ti to prija, ili guši, piše sajt Cosmopolitan.

Ukoliko primetiš neke čudne navike ili ponašanja, savetujemo da odmah ili pokušaš da popraviš (ako je moguće) ili pobegneš dok nije kasno.

Predstavljamo ti 4 tipa muškaraca sa kojima su se devojke srele, a koji su se pokazali kao jedni od najgorih izbora. Kad pročitaš shvatićeš zbog čega.

DŽABA TI DIJETA I VEŽBE BEZ OVE 3 STVARI: Dok ovo ne uradiš, nećeš smršati

# Gospodin “Volim te”

Zdravo, imam nešto VAŽNOO da ti kažem!. Znam, da nismo dugo zajedno i da je možda malo rano,ali VOLIM TE!

Da se razumemo, iskazivanje osećanja i emocija je skroz u redu, nije i nikad neće izaći iz mode. Međutim, ako ste sa tom osobom izuzetno kratko i još uvek niste imali priliku da se toliko zbližite, a vaš dečko je već opsednut vama i priča da vas voli, to zaista nije baš najnormalnije. “Volim te” u nekoj vezi dođe pre, u nekoj kasnije, ali dolazi prirodno, polako…Ponekad parovi i ne ističu posebno jer i ne moraju, dovoljno je što osećaju. Drage dame, ukoliko imate posla sa osobom koja vas “voli”, a da vas pritom nije dobro ni upoznala ni provela sa vama dosta vremena, ne voli vas, već ideal koji je stvorio u glavi…

…nastavak na sledećoj stranici…

 

Komentariši