4 tipa muškaraca koje odmah treba da odjebete, realno…

# Gospodin “Tražim drugu mamu”

Nikakva utakmica ili prijatelji neće ga razdvojiti od vas. On želi da bude samo sa vama. Nikako sam i nikako bez vas! Ustvari on traži majku u vama, traži brigu. Ukoliko primetite da je vaš dragi previše vezan za vas i opsednut, što dalje od njega. Kada vama bude bila potrebna podrška, ljubav, neće biti tu, iako će fizički biti prisutan. Njemu je potreban neko za koga će da se veže i da se brine o njemu. Ne, draga, to nisi ti!

ok

#Gospodin “Sanjar”

Sanjari su klasični romantičari. Stalno su zaljubljeni. S kojom god ženom da su u vezi, oni misle da je to ljubav za sva vremena. Koliko god da je lepo biti romantičari, pogotovo danas kada je to retkost, osobe koje su više u oblacima nego na tlu mogu da umore partnera. Ipak želiš realnu osobu koja će te povremeno oduševiti ponekim gestom, a ne svakodnevno gušiti o pojmu ljubavi ili raznim nerelanim situacijama. Ovakav muškarac nikada vas neće zaista upoznati, jer on voli zamišljen ideal vas! Ne voli vas i vaše nesavršenosti! Budite oprezne sa ovim tipom frajera!

devojka

# Gospodin “Seks”

Ovaj tip momaka će vam pričati bajke i davati milion smešnih razloga samo da biste spavali sa njim. Možda čujete i “Volim te”! Ovaj gospodin želi samo vaše telo i telesna zadovoljstva. Možda i nakon seksa ostane u vezi, ali na vreme prepoznajte da li vas neko ceni kao kompletnu ličnost ili su mu samo na umu telesna zadovoljstva.

cosmopolitan.rs

Komentariši