5 načina na koje se snažne žene nose s prekidom veze

Prekidi su generalno ne baš ugodna stvar, ali kada ste ostavljeni, stvari mogu biti još i teže. To je nešto kroz što je svaka žena prošla bar jednom u životu, ali i nešto što se zaboravlja tijekom vremena. Slomljeno srce jedna je od najtežih vrsta boli, ali dobra stvar vezana za taj osjećaj jest da, kad jednom “zacijeli”, imate tendenciju da zaboravite koliko vas je boljelo.

Sljedećih pet savjeta mogu vam pomoći da dostignete tu finalnu fazu zaboravljanja i da se bolje nosite sa slomljenim srcem.

1. Zaokupite misli nečim drugim.

Najbolji način da prebolite raskid jeste da, doslovno, trenirate svoj mozak da razmišlja o nečem drugom. Ključ je odabrati nešto ili nekoga o čemu ćete razmišljati, a što će vam u potpunosti odvratiti misli od raskida. To može biti bilo što – od planiranja putovanja, preuređenja ili nečega oko čega ste vrlo uzbuđeni. Štogod da je u pitanju, birajte mudro, jer to bi trebalo biti u potpunosti nepovezano s bivšim partenrom. Svaki put kada vam on padne na pamet, natjerajte se razmišljati o toj drugoj stvari. Na početku je teško, ali ako je ta druga stvar dovoljno privlačna ona će vam pomoći da vaše misli ne usmjeravate na vezu koja je završila.

2. Izađite iz kuće.

Sjedenje u kući uz romantične filmove, sjetnu glazbu i enormne količine slatkiša imat će utjecaj da se osjećate još tužnije i potištenije te će vaše mentalno stanje učiniti nepodnošljivim. Otiđite vani, pogledajte film koji nema veze s romantikom, otiđite frizeru ili se nađite s prijateljima na piću. Učinite sve što je potrebno da izađete iz kuće i “pročistite” misli. Učinite nešto lijepo za sebe. Vi to zaslužujete.

3. Nemojte ga kontaktirati.

Ovo je obično i jedan od najtežih koraka, ali je i najzahvalniji. Sasvim je normalno da mislite na bivšeg partnera nakon raskida. Međutim, ni pod kojim uvjetima ga ne trebate kontaktirati, bilo da je to u formi elektroničke pošte, razgovora ili preko društvenih medija. Kontaktiranje bivšeg jedan je od načina da pogoršate stvari, jer ćete se nakon toga osjećati još lošije, a i izgledat ćete očajno. Ako vas je partener ostavio, stvarno nije dobra ideja da ga kontaktirate nakon raskida. Pričekajte da on kontaktira vas. A što ako to ne uradi? Onda još i bolje, jer to znači da on i nije bio za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši

error: sadržaj je zaštićen !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.