5 znakova da vas bivši još uvijek želi

Imate li šanse pomiriti se s bivšim?

 

Mnoge žene nakon što prekinu s dečkom žele znati gaji li on još uvijek osjećaje prema njima. Prekid veze je u većini slučajeva grozan, a ako ste vi ta koja je ostavljena ono što je gotovo nepodnošljivo je spoznaja da osoba u koju ste još uvijek zaljubljeni više ne voli vas.

No to ne mora biti tako. Nisu svi prekidi konačni, a ljudi se nakon razdvojenosti znaju vratiti jedno drugom. Vjerojatno i znate parove koji su uspjeli izgladiti razmirice. Kratka odvojenost i rješavanje problema koji su prije bili prisutni mogu vezu ojačati i poboljšati.

Nastavak na sledecoj strani…

Prije nego što se pokušate pomiriti s bivšim, morate znati postoje li uopće šanse za to, pokazuje li znakove da vas još uvijek želi. Neki od tih znakova su:

1. Kad vas bivši i dalje redovito pokušava kontaktirati bilo preko SMS-a , telefonskih poziva ili e-mailova, znači da vas nije prebolio do kraja. Ovo je dobar znak da još uvijek osjeća nešto prema vama.

2. Kad vam kaže kako želi da ostanete prijatelji. Još jedan dobar znak, jer ne može podnijeti da vas potpuno izgubi. Prihvatite prijateljstvo jer je to dobro polazište za novi početak.

3. Kad vam bivši tijekom razgovora govori kako mu nedostajete. To što mu nedostajete znači da se često prisjeća dobrih trenutaka s vama i da mu fali osjećaj prisnosti koji ste dijelili. Vjerojatno pokušava i doznati nedostaje li on vama.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši