7 načina da ga natjerate da žudi za vama

Vi volite njega. On voli vas. No, pitate li se svejedno želi li vas još uvijek kao na početku veze? Nakon što isprobate ove trikove budite sigurni da će vas željeti još više nego na početku!

Istina je, svi mi ponekad (a neki i češće) želimo obožavanje, poštovanje i povremene džentlmenske manire od svog partnera, ali više od svega želimo znati da nas još uvijek želi i osjeća privlačnost prema nama. Pa, evo dobre vijesti: za razliku od široko prihvaćenog mišljenja da muškarci gube interes tijekom vremena, stručnjaci sada znaju da su muški zapravo “programirani” za dugotrajnu požudu.

 

“To je apsolutno točno, ali nije bez uvjeta”, kaže Jeffrey Bernstein, PhD, autor knjige “Why Can't You Read My Mind”. “Vi morate uložiti strateški napor kako biste nakon nekog vremena aktivirali požudu u njemu jer ta početna iskra u vašoj vezi neće potrajati ako je zanemarujete.”

Upravo zbog toga otkrivamo vam sedam strategija koje će potaknuti njegov interes i natjerati ga da žudi za vama. Samo pripazite, jednom kad ih upotrijebite, možda ga se više nećete moći riješiti.

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši