9 osobina žena rođenih u znaku device koje nećete pronaći kod drugih!

Ona se seća i najsitnijih detalja

Bilo da je u pitanju rođendan ili godišnjica, žena rođena u ovom znaku to nikada ne zaboravlja. Ona je obdarena toliko dobrim pamćenjem da skoro sve što vidi ili čuje veoma retko i zaboravlja.

Ona je veoma iskrena

Iskrenost je jedna od najvažnijih osobina, ako ne i najvažnija, u vezama, ali je i dosta retka. Ali, što se tiče žene rođene u znaku device, njene misli su kao otvorena knjiga. Ukoliko ima nešto protiv neke druge osobe, ona će se potruditi da joj to i da do znanja. Tračanje i pričanje iza leđa nije nivo na koji bi se žena rođena u ovom znaku spustila. Isto tako, ukoliko ima nešto lepo da kaže nekoj osobi, ona neće oklevati da to i uradi.

Ona je hrabra

Kada prvi put upoznate ženu rođenu u ovom znaku, ona se može činiti introvertnom ili stidljivom. Međutim, kada je bolje upoznate, shvatićete i kakva je ona zapravo. Ona poseduje hrabrost da uradi sve što joj srce želi, bez obzira šta drugi imaju da kažu o tome. Takođe, ona ima hrabrosti da kaže ono što misli, ne brinući se mnogo o posledicama. Dakle, kada upoznate damu rođenu u ovom znaku, ispred sebe imate hrabru ženu koja je u stanju da pomeri planine i bori se kao lav. Bravo!

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši