Ako verujete u ova 3 ljubavna mita, nikada nećete naći ljubav

Glumac Sledeći mitovi su toliko rasprostaranjeni da se uopšte ne čudimo zašto toliko ljudi veruje u njih. Naglasićemo, da su to samo mitovi i da vas upravo oni odvlače od muškarca sa kojim zaista možete da budete srećne!

Mit broj 1. : Koliko daješ toliko i dobijaš

Svi ste sigurno toliko puta čuli da pozitivne vibracije prizivaju i pozitivne misli i naravno pozitivna dešavanja. Kao i da karma sve pamti pa će nas se dobre i loše stvari sigurno obiti u glavu! I dok su ove dve tvrdnje u većini slučajeva zaista tačne i odnosu muškarac – žena ne mora to ići baš tim redom! Ne mora da znači da će vam muškarac uzvratiti istom merom, ako mu se potpuno posvetite i date celu sebe!

Možda još uvek verujete da ćete pažnju i romantiku dobiti ukoliko u svakom trenutku budete divne, nežne i nerverovatne prema svom izabraniku.

Međutim, tu smo mi da razbijemo ove ljubavne mitove! Čudna stvar kod muškaraca je što se oni ne zaljubljuju zato što im je neko pružio ljubav, pažnju i sve što žele! Baš naprotiv! Izazov je ono što budi u muškarcu instikt za ljubav!

Zapamtite da treba da date muškarcu onoliko koliko mislite da je zaslužio i koliko se i on trudi.

Takođe, slobodno uživajte u trenucima kada vaš dragi želi da vam ugađa bez potrebe da mu vratite istom meru. Jednostavno uživajte u ljubavi i pažnji i bez nepisanog i mitskog pravila da je davanje jednako i dobijanju.

Nastavak na sledecij strani…

Komentariši