Astro-kombinacije koje garantuju svađu

0
2823

Sa nekim jednostavno ne ide. I kada malo bolje pogledate, uglavnom ime veze sa horoskopskim znakom. Pogledajte sa kim ne bi trebalo ni kafu da popijete.

 

vatra & zemlja

Jarac – Lav
Jarac inicira promene u ljubavnom odnosu, a Lav je tu da ga podrži u tome. Ipak, on bi morao da shvati da povremeno svoj društveni život svede na razumnu meru jer je Jarcu preko potrebno da provedu više vremena nasamo. Lavu svakako imponira što je toliko neophodan Jarcu.

 

Devica – Strelac
Ovaj par je otvoren za kompromise i promene jer su svesni da jedino tako njihova ljubav može da opstane. Zato on treba da sputa svoju hazardersku prirodu jer je Devici neophodna stabilnost dok ona mora da prihvati njegov pomalo neozbiljan pristup životu, da se opusti i bar nakratko da proba život da gleda njegovim očima.

 

Jarac – Ovan
Ova dva rogata znaka ne bi trebalo da doživljavaju jedno drugo kao rivale već da rade za zajedničko dobro. Ipak, Jarac zna svojom mentalnom snagom da slomi Ovna i njegov hiperaktivni duh. Kad svoje različite energije upotrebe u pozitivnu svrhu, postižu impozantne rezultate.

Nastavak na sledecoj strani….

Nema komentara

Komentiraj