Astro nedelja: Ribe mogu uploviti u tajni odnos, Škorpije nastavljaju sa flertovanjem…

0
5492

Šta će se dešavati na poslovnom, ljubavnom i polju zdravlja u periodu od 28. novembra do 4. decembra.

OVAN

Hrana
Tokom prošle nedelje umeli ste itekako da preterate kada je hrana u pitanju (naročito slatkiši), pa ćete se u ovom periodu potruditi da malo povučete ručnu kočnicu i vratite se u normalno funkcionisanje. To će doduše ići nešto teže, ali ako baš baš rešite – moći ćete!
Ljubav
Nov emotivni interes pojavljuje se slobodnim Ovnovima. Ovo može biti neko ko živi nešto dalje od vas i koga upoznajete preko društvenih mreža, ali i vaši prijatelji i izlasci mogu imati veze sa dešavanjima. Bićete od prvog trenutka vrlo zaintrigirani i privučeni interesantnom i živom komunikacijom koja će se tokom ovog perioda razviti. Ipak, ne očekujte konkretne događaje, osim ako nemate nameru da igrate na kartu „veze bez obaveza“. Između vas i emotivnog partnera sada najpre funkcioniše seksualni momenat, i tu definitivno nema greške – strasti su se razbuktale, pa će čak i neka povremena čarkica pod obavezno na kraju završiti u spavaćoj sobi. Inače – partner će vam malo ići na živce svojim zahtevima i željom da ga mazite, pazite i da mu udovoljavate, ali ćete vi uspevati da se snađete i održite stabilnost.
Posao
Pred vama je jedna prilično zanimljiva i plodonosna sedmica. Bićete u dobrom raspoloženju, vrlo inspirisani i kreativni, neće vam smetati da radite posao sami, ali će vam odgovarati i društvo kolega, sa kojima sada imate neopisivo bolji kontakt. Poštujete saradnike i dogovore koje ste sa njima postigli, završavate sve od obaveza na vreme – u svakom slučaju biće zadovoljstvo raditi sa vama! Drugi deo sedmice vam može doneti interesantne poslovne ponude, ali ne biste trebali da budete iznenađeni zbog ovoga – vaš rad iz prethodnog perioda je bio vrlo korektan i ostavili ste dobar utisak na one sa kojima ste saraađivali.
Novac
U prvim danima ove sedmice očekujte neku formu zabrinutosti zbog novca, moguće zbog nepredviđenih troškova ili obaveza koje morate platiti ranije nego što ste to planirali.
Zdravlje
Prvi deo sedmice može biti malo naporan i u zdravstvenom segmentu. Pojačan stres, a kod starije populacije se mogu javiti glavobolje ili problemi sa pritiskom.

Nema komentara

Komentiraj