Astro vodič: Zašto vaše veze propadaju? Šta zvezde kažu za vaš znak?

0
2555

Ponašanjem gotovo nesvesno sabotiramo veze. Mogu se izvući karakterne crte koje su krive za krah ljubavi – Ovnovi su tvrdoglavi, Device previše zahtevne… Šta kažu zvezde za vaš znak?

 

 OVAN

21. 3 – 19. 4.
Ovnovi sabotiraju svoje veze očekivanjem da bi partner trebalo da živi po njihovim pravilima, dok oni sami ne planiraju da menjaju svoje planove. Lako gube strpljenje za nesavršenosti drugih, prebacuju im, pri čemu ne priznaju svoje greške. Postavljaju se superiorno i kao svojevrsni sudija partneru, a s druge strane imaju naglu ćud te zaista veruju da imaju pravo da vređaju druge. Odnos privode kraju i svojim flertovanjem, te upuštanjem u razne kombinacije s drugima.

 

BIK
20. 4 – 20. 5.
Pripadnici ovog znaka mogu upropastiti ljubavni odnos tako što naprosto dignu ruke od svega, prave se da ih se ništa ne tiče, dajući tako partneru do znanja kako imaju svoj ponos te je red na njemu da se trudi. Budući da nemaju neke velike zahteve, smatraju da ih druga strana može lako zadovoljiti, ali upravo ta njihova pasivnost dovodi vezu do pucanja. Takođe, dešava se da se zainate i od svog mišljenja neće odstupiti ni milimetar, pa čak i ako znaju da će zbog toga posle patiti.

Nastavak na sledecoj strani….

Nema komentara

Komentiraj