ASTRO ZAVOĐENJE: Bika osvojite hranom, Škorpiona strašću. A da vidite tek na šta padaju Blizanci…

0
7625

Želite li osvojiti Vagu ili Vodoliju budite neopterećeni, komunikativni i što opušteniji. S Ribama i Rakovima treba strpljivo, a kod Blizanaca će najbolje upaliti razgovori o muzici i filmovima…

Ovan traži uzbuđenje, akciju i pažnjuPokažite mu da volite izazov i uzbuđenja. Spomenite da vas zanimaju muške stvari tipa ratne tehnike ili vratolomne vožnje gliserom i već ste na pola puta do njegova srca. Pohvalite se da volite gledati filmove i dokumentarce o divljim životinjama i neistraženim predelima. Kad počne zaneseno pričati o idealima, ne rušite mu ih hladnom logikom i sarkazmom. Prilagodite li se njegovim egocentričnim stavovima i zahtevima, imat ćete ključ za njegovu dušu.

Bik voli razgovarati o novcu i umetnosti

On je hedonista koji ne može živeti bez komfora, topline doma i materijalne sigurnosti. Primeti li da ste pordični tip, neće ostati ravnodušan, a kako je veliki gurman, češće mu spominjite svoje kulinarske sposobnosti. Ubrzo bi mogao zaželeti s vama eksperimentisati u kuhinji. Najslađe su mu teme o novcu i materijalnim stvarima pa će se u razgovoru ubrzo pohvaliti planovima vezanim uz posed, kuću, zemljište ili vikendicu. Počnite razgovor o slikama, izložbama i umetnosti jer je esteta i voli sve što je lepo.

Blizanci duhovito komentirišu društvene događaje

Debatirajte s njim o politici i sportu na vrckast način jer u svemu traži humor i ironiju, pa i kad je reč o ozbiljnim stvarima. Voli film, pozorište, televiziju i spektakle pa će ga svaki razgovor o tome razveseliti. Budite dobro upućeni u sve moguće tračeve i informisani o događanjima u gradu te s njim ogovarajte estradne zvezde. Najsrećniji je kad zabavlja i uveseljava druge te kad je tamo gde se nešto događa, pa će ga zanimati sve teme o društvenim događanjima.

Nastavak na sledecoj strani….

Nema komentara

Komentiraj