Astroprognoze za sledeća dva tjedna-sedmice: Vrijeme je dramatičnih promjena i odluka ključnih za život

0
5706

“Ovo je vrijeme važnih odluka s dugoročnim posljedicama – iako neće biti lako i mnogo će se toga promijeniti, pa i mimo naše volje, pruža nam se velika prilika da ostvarimo život kakav želimo”, kaže pomalo ekscentričan i odličan astrolog David Lawrence Palmer, poznat kao The Leo King

Neke spone pucaju, neke se obnavljaju

“Život će vam se dramatično promijeniti. Ovo je točka na kojoj počinjemo shvaćati koje promjene moramo učiniti. Počinjemo ponirati u duboko vrelo naših svjesnih duša i spremni smo uzdići se više. Međutim, do toga neće biti lako doći – neke će spone i vezanosti puknuti, neke se obnoviti, no sve u svemu, da bi se ostvarila velika promjena, potrebno je biti čvrst.

Naše će emocije zaostajati u razumijevanju onoga za što intuitivno i mentalno znamo da će se promijeniti, no do vikenda će se sve posložiti i istinski ćemo osjećati moć da postignemo veliku promjenu!” navodi u astrološkoj prognozi David Lawrence Palmer, poznat kao The Leo King. Ona je usredotočena na dva događaja – mlađak u Škorpionu te kvadrat Marsa i Urana.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj