Bijesni Zodijak: Djevica se ne osvećuje – ona ponižava, Jarac osvetu servira hladnu!

Od osvete Škorpiona bježite

Ako ste s nečim duboko uvrijedili ili povrijedili pripadnike ovog znaka, bolje vam je da promijenite posao, mjesto gdje živite, ili još bolje – kontinent. Naime, oni su prvaci osvete.

Teško opraštaju, a njihova je osveta dobro osmišljena i, što je najbolje, nema joj kraja – sipaju otrov kad god im se spoje putevi s onim tko ih je povrijedio.

Strijelac prije žali nego što mrzi

S pripadnikom ovog znaka velika je vjerojatnost da konfliktna situacija prođe bez krvoprolića, jer Strijelac ima tendenciju da ništa ne uzima osobno – tako im je lakše u životu.

Zato je teško kod njih izazvati veliko ogorčenje, a kako su empatični, više će žaliti onog tko im je nanio zlo nego što će ga mrziti. Ipak, ako im se probude osvetničke namjere – djeluju trenutno i argumentirano.

Jarac osvetu servira hladnu

Ako se pripadnik ovog znaka odluči na osvetu, on će to činiti postupno, metodično i s minimalnim uplitanjem emocija. Osjećaj je već prošao dok oni odluče djelovati, ostala je samo gorčina i odluka.

Tada će se pretvoriti u moćnog neprijatelja, sigurnog u ono što radi – kriv si, sad ćeš platiti. To rade graciozno, kao da su se izdigli iz situacije. Vrlo teško opraštaju.

Vodenjak se rijetko sveti

Pripadnici ovog znaka nisu skloni osveti. Imaju tendenciju da se emocionalno udalje iz konfliktnih situacija, kao i ograniče problem tako da ne utječe na druge dijelove njihovog života i to im ide poprilično dobro.

Ako se slučajno odluči osvećivati, nastupa kao dijete – glasno i bučno. Nakon toga, zlonamjernika briše iz svog života.

Ribe se pretvaraju u pirane

Iako to nikad ne bi rekli, blagi pripadnici ovog znaka mogu se pretvoriti u pirane ako su jako povrijeđene i odluče se osvetiti. Njihove su frustracije usmjerene toliko daleko da rade lude scenarije, zamišljaju potpuni krah svog neprijatelja, pa čak i njihovu smrt.

Taktika im je ismijavanje i omalovažanje onog tko ih je povrijedio, a njihova osveta nije logička, već prvenstveno emocionalna.

 

 

IZVOR:ATMA.HR