Blagoslov ili prokletstvo? Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko!

Bit će trenutaka kada će je preuzeti potreba za utrkom kroz džunglu (ili kroz svijet) i ona će bez ikakvog objašnjenja otići.

Upijati će život kroz sva njezina osjetila, jer ona to mora učiniti kako bi shvatila kako život funkcionira, a u onom trenutku kada pomislite da ste zaboravljeni – njeno srce će vas moliti da budete strpljivi, jer ona će vam se vratiti čim bude mogla, zadihana, uzlupanog srca i puna dojmova.

Ona treba tu slobodu kako bi nahranila svoju kreativnost i gledat će vas svojim očima kako bi spoznala vidite li i vi, također, sve što je ona. Ona će htjeti da i vi budete ono što jeste, ništa više, ništa manje od toga.

Voljeti ženu Lava znači shvaćati da njeno skrovište mora biti spremno prije nego što ona može učiniti išta; njezin um je najveća knjižnica, jer ona je od ovoga svijeta i mnogih drugih i uvijek postoji nešto novo za učiniti i naučiti.

Prije nego što vam može pokloniti svoju pažnju u potpunosti, sve mora biti na svom mjestu i tek onda će se moći sklupčati pored vas, čekajući da joj otvorite i pokažete svoje srce. Ova ideja vam može biti odbojna ali znajte da je ona sebi postavila kao naviku otvoriti se – pa iako ne očekuje od vas da i vi napravite to svojom navikom, postoji određen načina davanja i uzimanja koji stvara ravnotežu u svakoj vezi.

Poštujte je i još važnije – poštujete sebe. Pokažite joj ono što ste naučili sami sebi sakriti, jer lavica se neće zasramiti i ona zna u svakom dijelu svog tijela kako voljeti poput oceana.

nastavak na sledecoj stranmici…

Komentariši