Blagoslov ili prokletstvo? Žena u ovom znaku osjeća toliko duboko!

Ona će pretvoriti ono što je naučila u tim trenucima dubokog slušanja u mudrost i kako ide starija naučit će vladati sobom. Vjerojatno je da će na njenom putu, onom na kojem nema tragova za pratiti i kojeg je stvorila sama prije početka vremena, mnogo puta pasti.

Bit će joj neugodno u svojoj nestrpljivosti, a kada navratite u posjet jedne noći mogli biste je naći u komadićima na kuhinjskom podu, njeno tijelo neće biti u mogućnosti ležati niti zadržati sve unutra, suze i slina teku niz njeno lice – i tu ćete svjedočiti snazi koju donosi ranjivost. Lav vam je pokazao sve u ovom trenutku, jer zbog toga i jest tu.

Ostat će tu i zamoliti vas da ostanete s njom dok ne dođe vrijeme da se sabere. Vaša prisutnost će ispuniti njeno srce sa zahvalnošću i može vam čak i pružiti ruku ili nasloniti glavu na vaše rame i ispustiti duboki uzdah – sramežljiva je kada dođe do ovakvih stvari – prihvaćajući podršku za kojom toliko žudi i koje se boji, stoga dopustite da se razvije, polako i oprezno.

Čut ćete glasine o lavici koja vam je zapela za oko; reći će vam da ona voli biti u centru pažnje i da traži bogatstvo i nakit. Reći će vam da je lav najsretniji s deset tisuća tona dragulja oko svog vrata i da njen ego vlada njezinim srcem – i kazat će vam da je ova mačka ponosna i da ne voli da ju se procjenjuje.

U svemu ima zrno istine; vjerujte da je ona koju volite rijetka koliko god to može biti; njeno srce vlada svime i ona će to pokazivati bez pardona. Neće čeznuti za dvorcem na brežuljku već za kolibom u šumi, tako da može sjediti kraj rijeke i slušati lekcije sa sve četiri strane svijeta.

Često će se sagnuti i čelom dotaknuto zemlju kao znak obožavanja, zahvalnosti i molitve – razumjet će da povjetarac koji šumi kroz krošnje nosi poruku samo za nju. Trebat će joj upravo onoliko da održi jednostavan život, jer lav zna da bogatstvo leži u sporim, skromnim trenucima smijeha i razumijevanja stvari.

Osjećat će se kao kraljica ako se vratite iz šetnje po šumi s rukama punim divljeg cvijeća i ako je odvedete promatrati zvijezde, posvetit će svoje srce vama i samo vama. Ona se bori sa svojim egom i s godinama koje ostavljaju trag na njenom tijelu, kao što to vrijeme obično čini, naučila je kako plesati s ispravnim glasom koji je ponekad teško čuti.

Lav je pun ponosa – nemojte taj ponos zamijeniti s nečim što nije najviši oblik integriteta; ona će preferirati tihe noći u odnosu na bučne noći i bit će najsretnija sklupčana uz knjigu, jer u stanicama knjige je njen početak života.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši