Blizanci od nove nedelje dišu punim plućima, dok Rakovi stavljaju tačku na zatrovane odnose

Kakva je astro situacija od 11. do 18. decembra, saznajte. Nekima će se zvezde osmehnuti.

Foto: ThinkstockFOTO: THINKSTOCK

OVAN

Hrana

Ovnovi će, od ulaska njihovog vladara Marsa u znak Škorpije biti u fazonu – e, nemoj mi te voćke I povrćke, daj nešto konkretno…Znak Škorpije je znak gurmana, pa ćete u narednim danima svakako uživati u dobrim, ali I obilnim zalogajima. Pa, prijatno vam bilo….

Ljubav

Ovnovi u emotivnim vezama I brakovima mogu početkom sedmice biti malo u preispitivanju odnosa sa voljenom osobom. Moguće je da vam neke situacije smetaju, ili ste pak svesni da biste I vi I partner trebali više da se potrudite jedno oko drugog. Umećete na pravi način da podstaknete voljenu osobu, a I ona će umeti da uzvrati dobrim raspoloženjem, pa ne sumnjam da će sedmica koja je ispred vas oboma doneti neke lepe momente. Slobodnima slede zaista zanimljivi dani, dani u kojima ćete moći da upoznate nove ljude, da uživate u finim razgovorima, flertu, zabavnim aktivnostima, a neki od vas će moći I malo da se zaljube….I prošlost će vam češće kuckati na vrata, vi otvarajte….ili nemojte….

Posao

Neki će se pregovori konačno završiti, neki će se ugovori potpisati, vratiće se prilike za koje ste mislili da ste ih propustili, a obnoviće se I komunikacija sa pojedinim poslovnim saradnicima I partnerima. Tokom ovog perioda lakše ćete pronalaziti zajednički jezik sa onima koji su vam poslovno važni, umećete da sagledate suštinu, pa I da promenite nešto u svojim stavovima, ukoliko je to potrebno. Ušli ste u period kada ste izuzetno jaki I možete napraviti zaista velike promene, zato ne oklevajte.

Novac

Novac vam može dolaziti na konto poslova koje ste u prethodnom periodu odradili, dužnici vam mogu vratiti pare, a imaćete više sreće I sa redovnim prilivima. Sve u svemu – solidna nedelja za novac.

Zdravlje

U narednom periodu potrebno je obratiti više pažnje na reproduktivne organe, ali I na prostatu, bešiku. Mogućnosti za urinarne infekcije.

Nastavak na sledecoj strani….

Komentariši