BRUTALNO ISKRENI HOROSKOP: Evo koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

0
16661

Baš kao i karakter, zvezde u mnogočemu određuju i kakve se žene sviđaju kom znaku. Ovaj horoskop pomaže da ocenite kolike su vam realne šanse kod osobe koja vam se dopada.

Ovan

Njemu je samo važno da ne mora da pristaje na prevelike kompromise. Dakle, potrebna mu je žena koja će se prilagođavati njemu i kojoj će on uvek biti na prvom mestu. On potvrdu svoje muškosti vidi u tome da je za nju ujek najlepši, najzgodniji, najpametniji i da je prvi u svemu. Radije će odabrati devojku sa manje iskustva, koja je imala manji broj emotivnih partnera. Potrebna mu je žena koja će u svakom trenutku imati dovoljno razumevanja za njegov temperament i pored koje će on moći biti “glava kuće”. Ovnovi najviše vole mršavije devojke, crvenokose ili plavuše s plavim ili zelenim očima.

Bik
Njemu je prilično važno da njegova izabranica bude dobra u krevetu, ali i u kuhinji. A najčešće je kuhinja, ipak, presudna stavka. Potrebna mu je žena pored koje ima mir, pored koje može uživati i opustiti se. Ne vole devojke koje previše pričaju ili prave dramu oko svake sitnice. On će odabrati neku hedonističku dušu sličnu sebi, s kojom će moći da uživa u dobrom vinu i raznim specijalitetima. Ako se udate za Bika, večno ćete se prilagođavati njegovom isplaniranom i organizovanom životu. Oni vole sređene devojke koje dobro mirišu, našminkane, sa stilom i dobrom garderobom. Ako imate koji kilogram viška, to im sigurno neće smetati – Bikovi vole žene koje su ženstvene i sa oblinama.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj