ČEKA IH NOVA LJUBAV: Ovi znaci će naći ONOG PRAVOG U 2018-oj!

Rak

U prvim mesecima godine, Rakove očekuje porast emocija, ali ne uvek pozitivan. Ove godine oni će imati borbu sami sa sobom, kao i sa voljenom osobom. U pokušaju da nešto promene, mogu izgubiti puno vremena, snage i živaca.

Lav

Za samouverene Lavove 2018. godina će biti period njihove potpune dominacije u ljubavi. Svaka ciljna žrtva će biti u njihovim zubima. Ali, u potrazi za novim romantičnim avanturama, za Lavove će biti veoma važno da sačuvaju već zauzete pozicije u ličnom životu.

Devica

Veličanstvenu Devicu, predstavnika elementa zemlje, lojalnosti i predanosti očekuju olujne avanture. Snažna i samouverena Devica neće sledeće godine potražiti potvrdu svog statusa u polju novih ljubavnih bitaka. Za njih će biti važno da očuvaju, prodube i razviju već uspostavljene veze i imaće uspeha u ovome

Vaga

Uravnotežena Vaga će sledeće godine iznenaditi sve. Stalno suzdržavane emocije će kulminirati sledeće godine. Mnoge Vage će u narednih 12 meseci okončati stare veze i odmah će stvoriti nove – jači i izdržljiviji.

Škorpija

Neugodan karakter predstavnika ovog znaka će sledeće godine Škorpije ometati u ljubavnim odnosima. Njihovo visoko samopouzdanje i egoizam mogu da uplaše nove poznanike. Zbog toga Škorpije, ako žele da promene svoj lični život, moraju da se transformišu. Naučite da budete uzdržani i koristite diplomatiju.

 

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši