ČEKA IH NOVA LJUBAV: Ovi znaci će naći ONOG PRAVOG U 2018-oj!

 

Strelac

Sledeća godina Strelčevima donosi emocije, strasti, suze i smeh. U ljubavnoj sferi, budući period biće obeležen slučajnim kratkoročnim romansama.

Jarac

Jarčevi se u 2018. moraju fokusirati na svoje ponašanje i izgled. Za one Jarčeve koji su u dugim odnosima, vredi obratiti pažnju na vaš karakter; budite mekši i nežniji. Potrošeni napor na sebe neće biti izgubljen, a Jarčevi će ispuniti godinu prijatnim emocijama.

Vodolija

Za njih će sledeća godina proći u znaku porodice. Neke Vodolije će možda dobiti prinovu, ali sve njihove akcije će biti ispunjene pažljivom potragom za ozbiljnim odnosima. Aktivne i druželjubive Vodilije će lako ući u nove ljubavne odnose i jednostavno i bezbolno se razdvojiti sa starim. Brzo tražite nove kandidate za stvaranje porodične unije.

 

Ribe

Ribe, koje su poznate po svojoj emocionalnoj stabilnosti, imaće lepu priliku iduće godine da popune svoj svet svežim i svetlim bojama. U njihovom ličnom životu će se dogoditi dramatične promene i one će biti povezane sa neočekivanim sastankom koji će se desiti tokom leta i potpuno preokrenuti njihov svet. U 2018. godini mnoge Ribe će pronaći svoju ljubav.

 

IZVOR:SRBIJADANAS.COM

 

Komentariši