Čuvajte se ovih ljudi…

U eteru postoje energetske, otrovne duhovne strijele, koje kao arsen luče “otrovnu paru i plin”. Ljudi sa prisustvom niskih jednoznamenkastih brojeva u svom datumu rođenja i životu, totalno su neotporni na ovu “vrstu energetskih otrova”.

Kada čovjek stoji pasivno, makar samo 1 sat (60 minuta), pored ciničnih, mrzovoljnih i zavidnih ljudi, u tim trenucima on svom snagom upija posebne misaone tvari, ispunjene štetnom i uništavajući snagom. On upija “energetske toksine” rečeno jezikom okultne i karmičke medicine. Ta vrsta otrova je najgora za većinu ljudi, jer njihovom dugoročnom apsorpcijom, kod čovjeka nastaju sve bolesti, kako na fizičkom, tako i na psihičkom planu.

Djelovanje “energetskih toksina” ozbiljno je i trajno se ostvaruje na skriven način, na najfinijim razinama ljudskog postojanja odnosno egzistencije čovjeka. Štetni rezultati se javljaju nakon nekoliko dana, par mjeseci ili par godina. A redovito im se pripisuju sasvim drugi razlozi, a ne ovi. Zato je vrlo važno u kakvom okruženju čovjek živi i radi, s kakvim je ljudima u dodiru, da ne bude ono “s kim si onakav si”.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši

error: sadržaj je zaštićen !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.