Čuvajte se ovih ljudi…

Posebno je važno s kim ste dok vam je energetski tonus nizak ili je u padu! Tada se izuzetno treba čuvati beskrupuloznih, zlobnih, lukavih i zavidnih ljudi. Čovjek upravo u tim momentima upija zlo kao spužva, jer je prazan pa u njega glatko, brzo i bez problema, ulazi loš mentalni fluid. I to ulazi mnogo brže i efikasnije nego što ulazi pozitivan mentalni fluid, tj. čista i pozitivna energija.

Poslije duže fizičke, mentalne, emotivne ili duhovne napetosti, dok je čovjek bio u pozitivnom stanju i trošio svoju energiju, on je prema silama prirodnih zakona, prešao u obavezno negativno stanje. Nije to ništa strašno i nenormalno, samo što je to kod većine ljudi danas postalo gotovo akutno-kronično stanje tijela i uma.

Kada se vrlo umoran i iscrpljen čovjek nađe među nemirnim, uzbuđenim ili lošimljudima, on neizbježno prima od njih maksimum negativne energije koju mu oni uopće mogu dati. On kao spužva upija sve loše iz njih. Iako se možda i opire tome, taj isti čovjek počinje se ponašati kao cijela grupa negativnih ljudi, koliko god nastojao da to ne bude tako.

nastavak na sledecoj stranici…

 

Komentariši

error: sadržaj je zaštićen !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.