DEVICA i RIBE. Oni su PAR koji DOKAZUJE da se SUPROTNOSTI privlace. Oni su PAR koji zna da OSTVARI i NEMOGUCE.

Ako je neko dokaz da se dve sasvim suprotne strane privlace i da su oni par koji iako takav savrseno funkcionise , onda su prakticar i sanjalica. Oni se jako dobro slazu u svakoj situaciji  i znaju kako da prebrode svaku krizu u kojo se njihova veza nadje.

Devica je osoba koja jako dobro zna da se prilagodi i da bude prizemna.Ona je neko ko vise voli da na delu pokazuje i dokazuje svoje emocije dok su Ribe neko ko je stalno u oblacima. neko ko je negde izmedju jave i sna.

Oni su ti koji konstantno leprsaju i ne zadrzavaju se dugo u jednom mestu i jako su snalazljivi. Oni su znak koji moze da stvara cuda kada je u vezi sa osobom koja ta cude i postuje i zna da ceni ono sto Riba i radi za njih.

Ali zato je tu Devica koja je u stanju da sve snove koje ima Riba pretvori  u javu. Da joj ispuni svaki san i da joj dokaze da se ipak zelje mogu ostvariti samo ukoliko to dovoljno jako zelis i da ti je dovoljno i do toga i stalo.

Device vise cene kada je neko konstantno prizemljen i kada cvsrsto sa obe noge stoji na tlu , kada razmislja o sadasnjosti i o bliskoj buducnosti. Dok Ribe misle na najmanje deset godina unapred i vec zamisljaju i decu svoje dece.

Ovaj par skoro da i nema zajednickih tacaka ali zato oni imaju ono nesto sto ih povezuje u cvrstu i neraskidivu vezu u kojoj vlada savrseni sklad i harmonija.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši