DEVICA i RIBE. Oni su PAR koji DOKAZUJE da se SUPROTNOSTI privlace. Oni su PAR koji zna da OSTVARI i NEMOGUCE.

Devica je znak koji teziperfekcionizmu i koji kao takav voli da sve bude do detalja bas onako kako je ona i osmislila . Da se sve slaze sa svacim i da u domu vlada apsolutna urednost i da se zna gde sta stoji i zasto je gde sta i stavljeno.

Ali Ribe su takve da se njima jako cesto desava da previde neke situacije i da kao takve one se i ne brinu mnogo sta ce se desiti zbog tog previda ili greske koju su napravili. Kod njih vazi moto da nisu oni duzni da sluze kuci nego ona njima.

Kod Riba uvek postoji ona prostorija koja sluzi za sve i svasta i u kojoj se ne zna ni gde sta stoji. Pa se tu niko i ne snalazi osim nje. jer tacno zna u celom haosu gde sta je ostavljeno;.

Tako da ukoliko ovaj par zivi skupa oni su nasli kompromis u kojem Ribe imaju svoju SVASTARA prostoriju dok je oostatak kuce u savrsenom redu. Tako da svako ima svoj kutak u kojem im je najprijatnije i gde se najbolje osecaju.

I to je samo jedan primer u moru drugih u kojima ova dva znaka pokazuju kako je kompromis ipak moguc i kako je sve sem toga za njih ne bitno.

oni se vole i vole da to svima pokazuju. Oni su par koji uprkos velikim razlikama pokazuje kako ljubav ne zna za granice i suprotnosti. Oni su onaj par koji dokazuje da su cuda moguca samo ukoliko cvrsto veruju u njih.

 

 

 

Komentariši