Dnevni horoskop za 13. oktobar 2017. Ovan ROMANTICNO RASPOLOZEN, Bika ocekuje zanimljiv dogadjaj…

Petak trinaesti, po mnogima baksuzan dan, a po današnjem horoskopu – konačno miran i zanimljiv dan.
Obeležiće ga jedan lep aspekt Merkura i Saturna, odlična prilika da se smirite, opustite i složite svoje misli.
Dan dobar za “preći preko nekih stvari”, uglavnom onih ne tako lepih, danas možete nekome da oprostite nešto, da pređete preko nekih stvari koje vam se nisu svidele, ali i da planirate budućnost svoju, nečiju… Danas možete da sumirate događaje iz kraćeg perioda iza nama, da razmislite o lepim stvarima i njihovim posledicama, da sumirate utiske o onim ne tako lepim i da donesete pametne zaključke o svemu. Divan dan, a još i petak… Drugi deo dana prepuštamo vama da odlučite kako ćete provesti, u svakom slučaju šta god da odlučite želimo vam lep provod, i neka to samo bude uvod u jedan prelep vikend!

ovan

POSAO
Nema potrebe da se raspravljate o različitim poslovnim vizijama i interesima. Na vama je da sprovedete u delo nečije ideje zarad zajedničkog interesa.
LJUBAV
Delujete zadovoljno. Kod vas provejava romantično raspoloženje i sentimentalna nota, a partner iskreno želi da vam ugodi. Postoji dosta sličnosti koje vas povezuju.
ZDRAVLJE
Problemi sa urinarnim putevima.

bik
POSAO
Neko kritikuje vaš stil ili način rada, ali nema razloga da reagujete sujetno. Obratite pažnju na koristan savet i prilagodite svoje ponašanje u odnosu na poslovnu dinamiku koju zagovaraju bliski saradnici.
LJUBAV
Važno je da vam ne promaknu neki novi ili interesantni događaji koji utiču na vaše emotivno zadovoljstvo. Pokažite zahvalnost za ono sto dobijate.
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

blizanci

POSAO
Delujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više.
LJUBAV
Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja. Partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primedbe zarad boljeg uzajamnog razumevanja.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Schreibe einen Kommentar