DNEVNI HOROSKOP za 22.oktobar: Slobodnim Skorpijama zanimljiv susret,a Strelcevima ljubavni nesporazum…

uče najavismo, a danas ćemo da se pozabavimo Marskom koji je promenio znak i ušunjao se u znak Vage, što će možda dovesti do preispitivanja nekih odnosa, nekih vatrenih akcija (na ljubavnom planu, naročito), i definitivno do razbuđivanja svih onih koji su na bilo koji način bili uspavani. A najviše će da deluje na emotivnom planu, pa se pripremite na vatrena prijateljstva i periode ljubavi.
Mars će zapaliti sve pred sobom, a i te kako vam savetujemo da tu jaku, pozitivnu energiju iskoristite na najbolji način tako što ćete je pretočiti u ljubavnu.
Samo se nikako ne opuštajte, znajte da Mars uvek napada, Mars je ratoboran i nikako ne dozvoljava da mu bude dosadno.
Pozitivno burnu nedelju vam želimo.

ovan

POSAO
Proverite svu papirologiju jer postoji mogućnost da se potkrala neka greška. Bliskom saradniku je potrebna vaša podrška.
LJUBAV
Imate izuzetno povoljne uslove pred sobom. Sve što priželjkujete, sada možete da ostvarite. Voljena osoba vam pruža podršku.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

bik
POSAO
Nemojte insistirati na tome da istaknete vaše mišljenje. Vaši planovi sada ne mogu da se realizuju, samo je potrebno da budete strpljivi.
LJUBAV
Ako ste slobodni, uživajte u pažnji osobe u znaku Device. Zauzeti neće imati previše uzbuđenja u ljubavi, uživajte u onome što imate.
ZDRAVLJE
Dobro.

blizanci

POSAO
Previše se oslanjate na nekoga ko uopšte ne može da vas prati. Precenili ste saradnika, a to vas može skupo koštati.
LJUBAV
Preosetljivi ste i ne dozvoljavate nikome da vam se priblizi. Otvoreno pokažite svoja osećanja i nećete pogrešiti.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši