DNEVNI HOROSKOP ZA 23. FEBRUAR: Škorpija napreduje, Riba u minus fazi a Rak sentimentalan

Strelac miljenik, Ovan pod teretom, Vodolija požrtvovana, Bik pod sumnjom, Blizanci okupirani poslom, Vaga realna, Lav igra na iskustvo, a Jarac pomaže Devici.

 

OVAN

Posao: Povremeno se brinete kako će sve da se završi. Ne možete da se opustite ni na tren. Pokušajte deo problema da podelite kako bi vam bilo lakše. Ne dozvolite da vas obaveze opterete bez većeg razloga. Budite u pripravnosti kada su u pitanju manje greške koje ćete morati da ispravite.

Ljubav: Partner vas podržava u stavu koji trenutno imate ali vi ste sami problematični u iskazivanju emocija. Pokušajte da budete tolerantniji.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se poboljšava.

 

BIK

Posao: Isuviše ste zauzeti svojim idejama da ste pomislili da je vreme da se malo odmorite. Ono što vas najviše brine jeste da ste pritisnuti rokovima sa jedne strane, ali i sa svojim prohtevima sa druge. Ne budite lakoverni u priči koja vam se nudi.

Ljubav: Priča od ranije može da vam donese problem sa sadašnjim partnerom. Ljubomora je evidentna, jer niste smeli da se izjašnjavate na način koji je bio loše prihvaćen od strane vašeg partnera.

Zdravlje: Migrene su vam učestale.

.

 

BLIZANCI

Posao: Saradnici su se pobunili za ono što ste trenutno postavili kao cilj. Budite mudriji pa pokušajte da preokrenete situaciju u svoju korist kako bi izbegli loše vibracije. Neko vam je otvoreno neprijatelj u celoj priči. Osluškujte svoju intuiciju ovaj put.

Ljubav: Emocije vam ne nedostaju u toj meri kao kod partnera. Potrudite se da šarmirate osobu pored sebe svojim stavom. Možda ste se samo više bavili svojom poslovnom stranom nego emotivnom.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši

error: sadržaj je zaštićen !!
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.