Dnevni horoskop za 4. jun 2018.

Startujte novu sedmicu s novim elanom. Nadamo se da vam je vikend protekao po vašoj zamisli i da ste se dobro odmorilii i napunili baterije. Privremeno zatišje na nebu samo je zastoj radi predaha za ono što nas uskoro čeka, a ne mora biti ničeg lošeg ukoliko ne budete ustalasavali vode bez preke potrebe.
Današnji dan posvetite svom poslu, budite vredni i istrajni, završite sve na vreme. Danas neće biti situacija gde će se od vas očekivati da budete odgovorni, pa ćete ćutke provesti dan, u svojoj senci. Nije ni to loše ponekad.
Ugodan dan svima.

ovan

POSAO
Nečija priča na vas ostavlja negativan utisak. Ne verujete u velike reči bez pokrića. U susretu sa saradnicima budite promišljeniji i skromniji nego obično.
LJUBAV
Voljena osoba iskreno želi da vam ugodi. Pokažite da imate dovoljno poverenja u zajednički dogovor.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

bik
POSAO
Nepotrebno ulećete u nečiju zamku i preuveličavate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Na kraju, nema razloga da žalite za propuštenom prilikom ili za poslovnim gubitkom.
LJUBAV
Važno je da sačuvate lično dostojanstvo i dobro raspoloženje u susretu sa voljenom osobom. Nije uvek sve onako kao što izgleda.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

blizanci

POSAO
Imate interesantne ideje i delujete podsticajno na svoju okolinu. Završavate jedan važan posao koji vam uliva osećaj samopouzdanja i dodatno utiče na vašu materijalnu sigurnost.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom slobodno preuzmite inicijativu i osmislite neku romantičnu zabavu u dvoje u skladu sa zajedničkim raslopoženjem.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

rak

 

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši