DNEVNI HOROSKOP za 5.novembar: Ovnovima slede romanticne izjave ljubavi, Bik ima emotivne slabosti…

Mesec ulazi u znak Blizanaca danas, Merkur ulazi u Strelca. Dan za lepe stvari i dešavanja. Dan sjajan za putovanje, prijatelje, mnogo razgovora bez bojazni da može doći do konflikta ili pak nekih nejasnoća. Jednostavno, dan je za detoks misli! Od jutra pa sve do večeri punite baterije uz dobre ljude oko sebe, muziku i vino. Udovoljite sebi.
Prijatan dan!

 

ovan

POSAO
Posao – Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

 

LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.

 

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

 

 

bik
POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.

 

LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

 

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

 

blizanci

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.

 

LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.

 

ZDRAVLJE
Nesanica.

Nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši