DNEVNI HOROSKOP za 6. jun: Ovan resava ljubavne probleme,za Blizance je divan dan!

Jedna vrlo dinamična sreda je pred nama danas. Sunce je u konjunkciji sa Merkurom, te nudi obilje mogućnosti za istupanje sa svežim idejama, što će naići na odličan odziv kod vaših pretpostavljenih, međutim, istog dana je i Neptun aktivan i meša se u konjunkciju Sunca i Merkura praveći aspekte. tendencija mu je da zavara, maskira, kako od čume ne biste videli drveće, da se tako izrazimo. Moguće je da ne uočite ni primamljive ponude, jednostavno danas će biti toliko toga ponuđenog, kao s ciljem da vas načisto zbuni.
Emocije su danas na udaru, oscilacije u raspoloženju, savetujemo da se ne izlažete previše, ukoliko je moguće,  mogućim uzročnicima patnje.
Želimo vam miran dan.

 

ovan

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Napetost.

bik
POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponasanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

blizanci

POSAO
Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Komentariši