DNEVNI HOROSKOP za 6.jun: Ovna ceka PRAVA LJUBAV!

DEVICA
Današnji dan donosi dosta druženja, uključujući i ljubavni sastanak. Sa trenutnom planetarnom energijom, verovatno ćete početi sa ispitivanjem intelektualnih vrednosti, mišljenja i pogleda onog drugog, pre nego što se zainteresujete. Kako god, danas očekujte harmoniju između vas i partnera (ili potencijalnog), koja će vam pomoći da se osećate veličanstveno.
VAGA
Trenutna planetarna energija idealna je za druženje sa nekim ko deli vaše ideje, verovanja i filozofiju življenja. Ukoliko se već poznajete, onda će verovatno nakon ovog razgovora to preći u nešto više i strasnije. Sve su šanse za to! Prvo morate dobro da se upoznate i verujete jedno drugom.
SKORPIJA
Oko vas je danas lagana i topla atomosfera. Dan je idealan za zabavu i uspostavljanje novih kontakata. Ukoliko tražite ljubav, onda ćete uvideti da se neće desiti odmah, ali da možete započeti jedan poseban odnos malim koracima, već danas.
STRELAC
Trenutna planetarna energija pomoći će vam danas da saznate nešto što već dugo želite da znate o jednoj određenoj osobi (koju najverovatnije znate samo iz viđenja!). Sve što vam je potrebno je prilika da započnete razgovor i na taj način skrenete pažnju na sebe. Na kraju, moglo bi da započne kao intelektualna veza, ali veoma obećavajuća.
JARAC
Svaka vrsta društvenog događaja biće veoma uspešna, sa velikom podrškom zvezda. Romantična atmosfera je vrlo moguća ali ne toliko strasna, što zapravo vama i nije neki problem. Vi volite da sve ide polako, kako biste imali vremena da donesete ispravnu odluku. Neko koga ćete sresti imaće sve kvalitete koje vi cenite, a imaćete i vremena da ga upoznate.

Nastavak na sledecoj  strani…

Komentariši