DNEVNI HOROSKOP za 8.decembar: Bik dobija FANTASTICNU ponudu – najbolju u zivotu!

 

RAK

Moguće je da nešto što očekujete da vam stigne putem maila (ček ili nešto slično) kasni, a vi nećete biti u prilici da saznate da li je uopšte i poslato. Na kraju, zapitaćete se da li će uopšte i stići!? Ukoliko se to desi onda je to pravi školski primer brige oko niokočega! Istina da kašnjenje može uticati na neke druge stvari ali i prouzrokovati neprijatnosti i frustracije. Sve je sasvim uredu. Novac će stići. Nemojte brinuti unapred.

 

LAV

Moguće je da će vas danas preplaviti talas privlačnosti prema nekom koga ste upravo sreli (vrlo je verovatno da je to vaš budući ljubavni partner). Neće biti kraja fantaziranja o vašoj budućnosti. To može biti lepo u jednu ruku, ali u drugu može izazvati i nedoumice i nesigurnost kod vas. Da li ta osoba oseća isto što i vi? To je svakako nešto o čemu ne treba danas da brinete. Prepustite se današnjem danu i uživajte u svakom trenutku!

 

DEVICA

Danas će vam ideje kako da povećate svoj prihod, bilo da je dodatan posao u pitanju ii nešto drugo, biti odjednom nejasne i nesigurne. Dvoumljenje i nesigurnost mogu sasvim uništiti ideju za koju ste bili spremni još juče! Nemojte dozvoliti da se to desi. Popričajte sa nekim kome verujete i vidite šta možete trenutno da uradite a šta treba odložiti i samo napred. Ne želite da propustite neke dobre prilike koje su pred vama!

 

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši