DNEVNI HOROSKOP za 8.decembar: Bik dobija FANTASTICNU ponudu – najbolju u zivotu!

JARAC

Neizvesnost oko novca danas bi mogla da vam pokvari dan. Moguće je da imate neke nedoumice oko priliva novca, posebno ako ste privatnik. Budite pažljivi i nemojte sebe izluđivati. Vaša nesigurnost mogla bi da pouzrokuje daleko ozbiljniju situaciju nego što to ona jeste. Pokušajte da budete objektivni. Ako postoji pravi problem – a najverovatnije da ne postoji – pronađite način da ga rešite, a ne da trošite energiju brinući.

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas primetiti kako vam je partner previše smiren. Ili se niste čuli sa prijateljem dan ili dva! Ako je tako, onda vaša dvoumljenja i nesigurnost mogu uticati da pomislite da li je toj osobi i dalje stalo do vas. Pokušajte da budete objektivni. Možda vaš prijatelj ili partner ima problema i zato se ne javlja ili je tako tih. Od brige ćete se osećati samo gore. Pokušajte da popričate i pomognete im.

 

RIBE

Moguće je da će vam danas pasti na pamet dosta umetničkih ideja, ali će vam neke od njih biti nejasne i ne spremne za realizaciju. Najverovatnije da tražite način da iskažete svoju duhovnu i kreativnu stranu, ali vam trenutno ne ide sa tim. Nemojte ništa forsirati. Ako je nešto neodložno, potražite nekog drugog da to uradi i pustite da malo ideje „odleže“. Iznenadiće vas krajnji rezultat.

 

 

http://www.horoskopius.com

Komentariši