DNEVNI HOROSKOP za 8.decembar: Ovan subjektivan, Bik pravi greske u ljubavi…

Današnji dan i uopšte cela ova sedmica protiče u znaku interesantnih dešavanja, nadasve neobičnih i neočekivanih, u pozitivnom smislu. Merkur je razigran i pravi mnoštvo aspekata, a juče i danas je vreme za predah od njih. Sutra nas već očekuje poslednji planetarni aspekt Marsa pre nego napusti znak Vage. Dan provedite u miru, nemojte kretati ni u kakve poslovne izazove, puno će biti priča, a malo nade za realizaciju. Saslušajte i to je sve. 

Prijatan dan.

ovan

POSAO
Nedostaje vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje.
LJUBAV
Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

bik
POSAO
Umete da se nametnete pred saradnicima, ali ne može sve biti po vašoj volji. Izbegavajte takmičarske situacije, nema razloga da se dokazujete na pogrešan način. Ipoštujte osnovna pravila u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Neko vam daje do znanja da traži veću emotivnu sigurnosti, a ne intrigantne situacije koje trenutno zagovarate. Nemojte nehotično povrediti nečija osecanja.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši