DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 8.decembar: Skorpijama neko ODAJE TAJNU, Blizanci se razocaravaju u ljubav…

 

RAK

Bićete na rubu u
zbuđenja danas. Nećete biti sigurni da li i koliko možete verovati osobi koju sretnete danas, ali u isto vreme pomislićete da je fascinantan, harizmatičan i misteriozan. Ukoliko ste sami već izvesno vreme, biće vam teško da odolite, ali dajte sve od sebe da se ne zaljubite prebrzo.
LAV
Danas ćete imati priliku da izađete i uradite nešto po svome – bilo da je to pauza od trenutne veze ili upoznavanje novih ljudi. Ako je ovo prvo u pitanju, onda dobro razmislite, jer taj želja za pauzom može kasnije izazvati problem. Definitivno nešto nije uredu i vi treba da saznate šta je to. Preispitajte svoja osećanja i želje. Nemojte praviti iste greške.
DEVICA
Ako ste do sada bili zadovoljni svojim ljubavnim životom, zvezde mogu danas uneti mali nemir u njega. Ako vas iznerviraju neke sitnice, onda to znači da je u pitanju nešto mnogo dublje i značajnije. Zagrebite malo ispod površite i preispitajte sopstvena osećanja. Možda je problem u komunikaciji?
VAGA
Zvezde vam poručuju da već jednom prestanete sa svojom svakodnevnom rutinom, kada je vaša veza u pitanju, jer je vrlo verovatno da će se uskoro pojaviti dosada. Vrlo je važno da unesete malo uzbuđenja u vezu. Preispitajte sopstvene i partnerove najdublje želje. Napravite romantičniu večeru. Ne zaboravite sveće.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Komentariši