Dnevni Ljubavni Horoskop

   RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Prijatno se osećate u društvu Škorpije, Jarca pa čak i Device koja vas povremeno kritikuje. Moguće da su vam Ovan i Vodolija ostali dužni neko objašnjnje ili izvinjenje. Ljubav sa strancem donosi neprijatnosti ako niste sigurni da li se radi o slobodnoj osobi. Ako ste u braku, moguće su mnaje trzavice sa familijom partnera. Ne viđajte ih u ovom periodu i sve će se zaboraviti.

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Osećate se sigurnim u sebe čak i ako ste na samom početku veze, ali problem može nastati zbog nedostatka vremena. I vi i vaš partner imate nogo obaveza, ali to ne bi trebalo da vas brine,veza je sigurna. Najveći deo razgovora vodite u vezi sa novcem a grešite, trebalo bi da se opustite i uživate u društvu porodice.

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

U iščekivanju ste susreta koji nikako da se dogodi. Ipak, mnogo toga neočekivanog može se dogoditi. Idite u pozorište, na izložbe ili na veće skupove. Darežljvi ste ali i popustljivi jer smatrate da je tako najlakše obezbediti duševni mir. Ne grešite u tome. Poslušajte savet Jarca ili Vage, čak i ako vam ne odgovara u vezi sa nečim veoma bitnim za vas.

nastavak na sledecoj stranici…

Komentariši