Dobro otvorite oči: Sa ovim znakom vas čeka pakao, a ovaj će vam biti idealan muž

0
2552

OVAN
Sa njima nikada nije dosadno. Oni će kafu pretvoriti u avanturu. Takođe, prilično su sebični i vole da naređuju i da sve bude po njihovom.
BIK
Odan, vredan i dolaziće kući sa posla svakog dana u isto vreme. Na njega zaista uvek možete da se oslonite. Očekivaće isto i od vas, pa ako ste malo slobodnijeg duha, očekujte gunđanje s njegove strane. Takođe, ukoliko tražite zabavu u svakodnevnici, zaboravite na to sa njima.
BLIZANCI
Oni su brbljivci i ta njihova osobina ima i dobru i lošu stranu. Zbog nje će i vama biti zanimljivo u njegovom društvu, ali biće zanimljiv i drugim ženama, pa su tako Blizanci prvi na listi koji će vas prevariti.

Nastavak na sledecoj strani…
RAK
Prava mamina maza koja će to ostati do kraja života. Ipak, biće nežan i prema vama i paziće na vas i ugađati vam. S druge strane, od vas će očekivati da budete ista njegova mama. Loša strana je i to što je ponekad veoma čudan.
LAV
Sa njima nikad nije dosadno i uvek vole da su u centru pažnje. Kada se slučajno dogodi da nisu svi pogledi upereni u njegovom pravcu, postaje neverovatno uvredljiv i potišten.
DEVICA
Ako volite da vam je svakodnevnica savršeno organizovana, udajte se za Devicu koji će voditi računa baš o svemu. Previše se unosi usve tako da postoji šansa da će vremenom razviti i hipohondriju, a vama će držati predavanje o svakoj sitnici koju ste uradili “pogrešno”.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj