GDE ONE ŠTIKLOM ZGAZE TU TRAVA NE RASTE! Ova tri znaka su NAJMOĆNIJE ŽENE horoskopa!

 

ŠKORPIJA

Ona sigurno nije pasivna, mirna i krotka žena. Plahovite je i veoma strasne prirode. U životu ništa ne radi nevoljno ili napola. Ne voli neodlučnost. Kada se angažuje u nekoj akciji i poduhvatu, kada učestvuje u nekoj diskusiji, kada doživljava neku avanturu, uvek ide do kraja. Ili, pak, ništa i ne preduzima.

 

Razočaranja i neuspesi je duboko pogađaju. Kod nje u svemu dominira instinkt. Najbolje odluke diktirane su upravo njenom intuicijom. A njeni prvi utisci o ljudima i stvarima, su najčešće neverovatno tačni i precizni. Ne pravi taktičke ili psihološke greške. Ta sposobnost da nepogrešivo procenjuje ljude ponekad je čini suviše sigurnom u sebe i svoje mišljenje.

 

Njena osećanja su pravi uzavreli orkan. Simpatija ili antipatija koju oseća prema ljudima odmah se na njoj primećuje. Retko može da sakrije svoje raspoloženje.

 

U ljubavi ne spada u kategoriju hladnih žena, lišenih strasti. Kako su njene reakcije u životu nagle i neposredne, takve su i u ljubavi. Od prvih trenutaka poznanstva ona oseti privlačnost prema nekom muškarcu.

 

Fizička ljubav za nju ima veliki značaj, pa prema tome i fizički šarm na početku igra veću ulogu od moralnih ili intelektualnih kvaliteta. Ona ne može da voli nekog, ako ga prvo ne želi. Njena strast i snaga kojom ona ključa svrstavaju je u red onih žena koje imaju moć zavođenja i sposobnost da privuku pažnju skoro svakog muskarca.

 

Mnoge žene rođene u znaku Škorpije, iako nisu istaknute lepotice, fascinantno i magično deluju na muškarce. Nedefinisani, čudni i zavodljivi šarm, koji pokreće vibracije u dubini njene ličnosti, ona ume dobro da iskoristi. Kad joj se neki muškarac dopada i kada je privlači, uspeće da ga osvoji i „zarobi“ sa hiljadama nevidljivih detalja. U toj suptilnoj igri ume da koristi do savršenstva sve svoje vidljive i skrivene adute.

 

Ali, muškarac koga je ona izabrala neće odmah prodreti u tajne njene ličnosti. Ona će za njega dugo biti misteriozna osoba. A to će ujedno biti i jedan od snažnih pokretača njegove ljubavi.

 

Spremna je da se preda do kraja, bez ustezanja i nesebično, ali i samo onome koga je ona odabrala. Njen izabranik postaje – centar njenog življenja. I onda kada se uda, ona nije uplovila u mirne vode.

 

Voli akciju, kretanje, obnavljanje. Ljubav za nju nije samo strast, nego i večna borba sa novim životnim izazovima. U životu podsvesno želi da dominira ljudima, događajima ili stvarima. Ni njen izabranik to ne može izbjći. Uvek će želeti na neki način da mu nametnete svoju volju.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici..

Komentariši