GDE ONE ŠTIKLOM ZGAZE TU TRAVA NE RASTE! Ova tri znaka su NAJMOĆNIJE ŽENE horoskopa!

 

STRELAC

Njen karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi je vodi ka mirnom životu u kome ce naći sigurne i verne prijatelje, što će laskati njenoj taštini. Druga strana, njenog karaktera je sasvim drugačija. Ona je smela, nezavisna, želi da prekorači ustaljene barijere, upušta se u rizike da bi ostvarila neki ideal, neki njen plan, samo zato da bi pokazala ljudima koliko zaista vredi.

 

Ona je vrlo ambiciozna. Želi da se tako postavi u životu da sve bude podređeno njenim planovima, čije ce joj ostvarenje doneti postovanje drugih. Nije ravnodušna ni prema čemu što bi moglo da uveća njen ugled i prestiž. Ima istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemaruje ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u njenu korist.

 

Mnogo drži do aktivnog života i pravilnog poretka vrednosti. Ne voli nikakvu zbrku i anarhiju. Za nju je život neprekidna borba i dokazivanje. Njen temperament je ishitren, naprasit, neobuzdan i on je uvek gura napred. Ta vitalnost, koju njena okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako joj se ponekad javlja želja da bude sama i nezavisna, ona voli da bude u društvu, da privuče simpatije drugih. Vređaju je neprijateljski postupci.

 

Mržnju ne može podneti. Njena prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Ona je otvorena, lojalna, ceni tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao ona, onda je revoltirana, buni se. Ne podnosi lako da joj neko komanduje, postavlja pravila ili uslove. Ponekad uobražava kako se u sve razume i da je „najpametnija“.

 

U ljubavi, prva želja joj je da sretne muškarca koji će joj se diviti i koga će moći da predstavi prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezire osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljava sa bilo kim. Ali, to ne znači da u jednom čoveku trazi savršenstvo, jer svesna je da takav ne postoji. Potrebno je da on poseduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirniti u njeno samoljublje.

 

Za nju ljubav znači divljenje i zato njen izabranik mora biti čovek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovek slabe volje, koji će popustati njenim kapricima, nikako je neće učiniti sretnom. Ako u početku i bude podnosila takvog čoveka, jednog dana će ipak, doći do eksplozije.

 

Ne voli ljude koji stidljivo iskazuju svoja osećanja. Bojažljivi dokazi ljubavi nisu joj potrebni. Čovek njenog života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže.

 

Ako se oduševljava za sve ono što ona smatrate vrednim, njegov će ugled porasti u njenim očima i ona će ga ceniti i voleti. Da li je ljubomorna? Ne mnogo.

 

 

thoughtcatalog.com

ATMA.HR

Komentariši