GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018. godinu!

OVAN – horoskop za 2018 godinu:

Početak godine doneće neočekivano ispunjenje jednog davnog sna, koga ste se gotovo bili odrekli. U tom periodu takodje morate povesti računa o vašem zdravstvenom stanju i virusnim infekcijama koje mogu izazvati neželjene komplikacije. Na proleće vas čeka jedno jako zanimljivo putovanje sa osobom koju niste ranije ni primećivali. U jednom trenutku ćete biti u velikoj nedoumici kojim putem dalje ići. Na sreću nećete žuriti sa odlukom i ona će biti ispravna. Jesen će na žalost doneti gubitak jedne vama jako drage osobe koja će vam puno nedostajati. Zima će obrisati ožiljke i čeka vas puno lepih trenutaka.

Ljubav: Proleće je prelomni period za većinu Ovnova. Oni koji su u ozbiljnim i dugim vezama mogli bi to da krunišu brakom koji se dugo čekao. Takodje, oni koji su sami već duže vreme mogli bi na proleće, pogotovo u aprilu da upoznaju osobu svog života koju su toliko dugo čekali da se pojavi.

Posao: Na poslovnom planu 2018.godina za mnoge Ovnove biće uspešna, ali ne puno uspešnija od 2017.godine u kojoj je većina vas briljirala iako se možda nekima od vas tako ne čini. Treba da budete zadovoljni svojim postignućima ma koliko se ona činila sitna u odredjenim trenucima. Budite zahvalni za sve što ste postigli, ali to naravno ne znači da tu treba da stanete i da se ne trudite dalje. Vi svakako postavljajte nove ciljeve i stremite ka novim pobedama i uspesima i u 2018.godini koja će vam svakako biti naklonjena u dovoljnoj meri da možete postići sve što ste zacrtali.

BIK: – horoskop za 2018 godinu:

U novu godinu ćete ući veoma razočarani u neke prijatelje koji vam nisu pomogli kada vam je bilo najteže. Ne zamerite im, vremena su takva kakva su. To će vas samo dodatno ojačati i naučiti da život više cenite. Perod od dve zadnje sedmice zime je jako rizičan po vas i morate obratiti maksimalnu pažnju na sve rizične situacije. Na sreću središnji deo godine doneće neke novosti u rešavanju mašeg finansijskog stanja. Ipak ne zalećite se, nije zlato sve što sija. Na ljubavnom planu vas ne očekuje ništa novo sve do početka jeseni. Tada nastupa period u kojem ćete biti opijeni jednim zelenim očima.

Ljubav: Ljubavna situacija u 2018.godini za Bika će biti stabilna tj nepromenljiva sve do poslednjeg kvartala odnosno do jeseni. Proleće i leto bi trebalo da vam prodju bez neke veće turbulencije i da zadržite svoje postojeće ljubavno stanja. Od jeseni je moguće da većina samih Bikova upozna svoju srodnu dušu i tako započne jednu lepu i uzbudljivu vezu. Budite ipak oprezni pri donošenju konačnih odluka jer vam mogu odrediti celokupni dalji tok života.

Posao: U prvoj polivini godine neće biti većih promena za većinu onih rodjenih u znaku Bika. Prelomni period vas očekuje tokom leta, odnosno sredinom godine kada je jako bitno da donesete pametne, neishitrene odluke koje će trasirati vašu dalju poslovnu karijeru. Kako tada odlučite, u znaku toga će vam protekli drugi deo godine, tako da imate priliku da znatno poboljšate svoju finansijusku situaciju ukoliko donesete pametnu promišljenu odluku koja će biti najbolja za vas i vaš napredak.

 

nastavak na sledecoj stranici….

 

Komentariši