DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za utorak 23.maj: Blago vama ako ste SKORPIJA jer vas danas ceka PREDIVNO LJUBAVNO iznenadjenje!

OVAN

Vaš problem u ljubavnim odnosima je uglavnom taj što posle određenog vremena imate potrebu da držite vašem partneru predavanja o raznim životnim pitanjima i umarate ga potrebom da na njega prenesete svoje znanje ili poglede na svet. Zvezde vam ukazuju na to da ako želite da zadržite svoju voljenu osobu, morate da naučite da je dijalog mnogo važniji od monologa.

BIK

Zvezde vam danas savetuju da hrabo počnete da govorite, umesto što stvarate pretpostavke o određenoj situaciji. Ako ste imali neke sumnje ili nerešena pitanja vezana za vašeg partnera, a niste ništa govorili, sada je vreme da to učinite i rešite probleme koji su vas mučili. Verovatno ćete shvatiti da nije bilo ničega oko čega je trebalo da brinete, ali je svakako vreme da počnete da pričate.

BLIZANCI

Danas vas očekuje dubok razgovor sa voljenom osobom, koji će se ticati vašeg ponašanja i postoji opasnost da se pretvori u neprijatnu raspravu. Zvezde vam savetuju da budete ozbiljni i iskreni, naročito ako je u pitanju veza do koje nam je zaista stalo. Ako želite da stvari i dalje idu onako kako su trenule morate dati više sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Dnevni horoskop za 23. maj 2017. godine:Ovan šarman, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom…

Ovan šarman, Bik nestabilan, Blizanci pod stresom, novac za Raka, odlična komunikacija za Lavove, Devica nerealna, Vaga entuzijastična, Škorpiji priliv novca, Strelac neraspoložen, Jarac hladnokrvan, Vodolija zadovoljna, a Ribe uživaju. Ovo je današnji horoskop za danas 23.05.2017. godine.

OVAN

Posao

Kreativni ste i šarmantni. Možete biti u centru pažnje. Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu.

Ljubav

Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja.

Zdravlje

Osetljiva jetra.

 

 

BIK

Posao

Nestabilni ste, ne znate šta hoćete. Saradnja sa Lavom, Škorpijom ili Strelcem vas dovodi u probleme.

Ljubav

Razmišljate o zajedničkom poslu sa partnerom. Nije vam dobra ideja.

Zdravlje

Sklonost gojenju.

BLIZANCI

Posao

Nemojte da prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti.

Ljubav

Emotivno možete biti u stresu. Neraspoloženje u braku raste. Srećom, to je privremeno.

Zdravlje

Izađite na čist vazduh.

 

Nastavak na sledecoj strani…

OVAKO GA NEĆETE OSVOJITI PONOVO: 5 stvari zbog kojih vam se neće vratiti

Ovako vas nikada neće poželeti ponovo.

Nekim devojkama je nakon raskida jedini cilj da ponovo osvoje svog bivšeg dečka i priznaćete da smo se svi našli bar jednom u toj situaciji.

Ukoliko ste zaista posle svega zaključili da je on vaša srećna zvezda i jedina prava ljubav, u nastavku upozoravamo na stvari koje NIKAKO ne smeti uraditi ako ga želite nazad,

Ostati u kontaktu

Prvo i osnovno – Ako želite da shvati koliko mu nedostajate, morate mu stvarno nedostajati. Stalnim javljanjem i porukama mu ne dopuštate da shvati koliko mu fali vaše prisustvo.

Moliti za šansu

Trenutak u kojem molite za samo još jednu šansu je trenutak u kojem postaje sasvim jasno da je nikada nećete dobiti.

Predložiti seks

Da budemo iskreni, velika je verovatnoća da će pristati ako nema nikog novog, ali predlog neobaveznog seksa će samo pogoršati situaciju. Verovatno ćete se ponadati da je počelo da se sve vraća po starom, a zapravo ste spustile sebe na najniže grane.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Primenite ovo odmah: 12 saveta parova u najsrećnijim vezama!

Želite dugu i srećnu vezu? Učite od parova čije veze traju večno

Svi znamo da na ljubavnoj vezi mora da se radi. Ona zahteva vreme i postoji određeni modeli ponašanja koji mogu pomoći parovima da izgrade zdravu vezu, piše sajt Cosmopolitan.rs.

U nastavku pročitajte i otkrijte 12 tajni najsrećnijih parova kako da imate zdravu i srećnu vezu:

1. Imaju redovno seks

Iako seks ne definiše jednu vezu, on je svakako izuzetno važan deo nje. Kada smo već kod ove teme, hajde da odmah razbijemo mit o “redovnom seksu”. Šta uopšte znači imati redovan seks? Ko zna i koga briga! Neko je, negde, postavio teoriju da se za parove koji imaju seks dva puta nedeljno smatra da svoje potrebe obavljaju redovno. Vi ga, ipak, imajte pet puta dnevno, jednom nedeljno, dva puta mesečno ili kad god da vi želite da ga imate i ne dozvolite da vam iko govori šta je prava mera, a šta nije.

2. Radoznali su

Parovi koji su radoznali i interesuju se za partnera biće takvi dokle god da ta veza traje. Oni postavljaju pitanja i spremni su da isprobaju drugačije i nove stvari.
Da li se sećate početka? Da li se sećate kako ste bili uzbuđeni dok ste isprobavali nove stvari zajedno, bili radoznali i učili o životu i interesovanjima partnera? Da li radite stvari koje predstavljaju novinu u vašem odnosu?

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Jasno kao dan: 3 znaka da ste u vezi sa čovekom koji vas uništava!

Preko ovog se ne može preći, jer on jednostavno nije dobar izbor za vas

Ponekad je potrebno uložiti malo truda ili malo više volje da bi veza uspela. Nekad jednostavno ništa ne vredi. Zato, bolje je za vas da otkrijete signale koji ukazuju kada veza u kojoj ste nije dobra za vas.

Kako piše sajt Psychology Today, svrha teksta nije da osetite kajanje u vezi sa prošlom ili da paničite oko sadašnje veze. To je samo podsetnik da izoštrite radar i lakše uočavate stvari i prepoznajete situacije koje vam se dešavaju. Možda podstakne iskreni razgovor sa partnerom ili promeni ponašanje.

Evo 3 suptilna signala koji pokazuju da ste u vezi “kojoj nije suđeno”.

1. Ne osećate da ste to vi.

Sve što ste voleli kod sebe, ono što ste vi, šta vas čini jedinstvenom osobom, nestalo je ili je izbledelo. Na žalost, ovo se dešava u većini veza. Dešava se postepeno i neprimetno, da je suprotno, mogli bismo odmah da rešimo problem. Nekad nije problem u partneru, već u nama samima (ako se to ponavlja kao “obrazac”). Jer je lako da izgubimo sebe u vezama.

Obično se dešava kada imamo iskrivljeno shvatanje ljubavi kao o samo-žrtvovanju, a ne u terminima zdravih kompromisa i zajedničkog napredovanja. Ako pratite ovu logiku razmišljanja, završićete misleći o svom detinjstvu i šta ste naučili iz iskustva ljubavi kao dete.

Poenta je da budete svesni i da pronađete sebe ponovo, bez obzira šta je potrebno za to. U suprotnom, neće biti vi u vezi, nego neko ko se prilagođava postojećoj situaciji ili nekom drugom.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Da li ODMAH treba da ga ostavite: Odgovori na 5 pitanja i reši sve nedoumice!

Nemojte imati nikakve dileme ukoliko se pronađete u sledećim rečenicama!

Nekada nam već na samom početku veze može biti jasno da ona neće biti na duže staze. Često smo skloni da ostajemo u takvim vezama zbog usamljenosti ili se nadajući da će se neke stvari vremenom promeniti. Time ne činimo uslugu ni sebi ni partneru jer raskid postaje izvesna stvar i pitanje trenutka, a postoje stvari koje se jednostavno ne menjaju. Pročitajte 5 sigurnih znakova da vaša veza nema neku perspektivu i učinite ono što morate brzo jer će manje boleti.

Ne idete nigde jer je njemu najlepše u fotelji?

Ukoliko ste istraživač u srcu, ništa vas ne čini srećnijima nego obilazak novih mesta i nova iskustva. A on? On je zadovoljan dok gleda sport zavaljen u kauč sa svojim prijateljem iz osnovne škole. I to je siguran znak da među vama stvari neće ići baš onako kako biste volele. Ako vas nove stvari privlače mnogo više nego stare navike, bićete u konstantnom ratu jedno sa drugim.

Ne odvaja se od vas?

Na prvi pogled, može vam izgledati romantično, međutim, imajte u vidu da će u nekom trenutku početi da mu smetaju stvari koje želiš da radite bez njega. Ako vas forsira da prestanete da se bavite svojim hobijima, strastima ili prijateljima… vreme je da ga šutnete.

 

Nastavak na sledecoj strani…

On je taj: 4 znaka da pored sebe imate pravog muškarca!

Ako vaš dragi radi ove 4 stvari, blago vama

Verovatno ste izlazili sa različitim tipovima muškaraca, ljubomornim, narcisoidnim, dobrim, manje dobrim, ali ovaj je drugačiji. Vidite to i sami. Pažljiv, pouzdan, iskren, skoro da možete pomisliti “On je taj”, piše sajt Cosmopolitan.rs.

Da li je baš tako, pročitajte ove 4 stavke, na osnovu kojih će vam stvari biti mnogo jasnije.

Pored njega se osećate sasvim opušteno

Nikada nećete imati potrebu da glumite nešto što niste, da bi ostavili dobar utisak. Ponašate se sasvim prirodno i bez ikakve zadrške, bez stida i snebivanja. U stanju ste da se potpuno emotivno ogolite pred njim.

I dalje budi “leptiriće” u vama

Iako ste samo godinu dana u vezi, a vi još uvek osećate onaj prijatan osećaj u stomaku i zatreperite kad god ga vidite, znači da ima hemije među vama. Mali gestovi poput otvaranja vrata, pridržavanja kaputa, ukazuju na to da je on pravi džentlmen, uvek zaštitnički nastrojen i pažljiv.


Nastavak na sledecoj strani…

TEST: Izaberite jabuku i saznajte šta znači vaš izbor!

U narednom tesktu donosimo vam još jedan zanimljiv test ovaj put reč je testu sa jabukama , test je je jednostavan.

Odaberite jednu od javuka, i potom pogledajte redni broj jabuke i saznajte nešto zanimljivo o sebi:

Jabuka broj 1

Vi ste otvoren i iskren čovek. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namera i zlih misli. Ne bojite se da ostanete svoji, ne stavljate maske, i možda baš u tome leži vaša neverovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas je sreća i zadovoljstvo u malim stvarima, ni o čemu previše ne brinete. Najveće zadovoljstvo će vam pružiti obična zrela jabuka koje ste upravo ubrali sa grane.

Jabuka broj 2

Imate živahan karakter, pun energije. Dosada je vaš smrtni neprijatelj, a samim tim i vaš život nije dosadan, pun je dešavanja i avantura. Tražiti ih – to je vaš moto. A, uostalom,svemoguće avanture vas same pronalaze. Sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost života. Vaša jabuka je, svakako, u u glazuri posuta čokoladnim mrvicama!

Nastavak na sledecoj strani…

Kada tuga zavlada: Rak se pretvara u emocionalni nered, Djevica je agresivna, a Vodenjak bira izolaciju

Ako ste netko tko gleda u zvijezde kako bi dobio vodstvo i uvid u ovom sjajnom, velikom svijetu, onda ste vjerojatno već upoznati s vašim horoskopskim znakom i s onim što on predstavlja.

Zodijak je moćan alat koji možemo koristiti kako bi saznali više o tome tko smo i kako funkcioniramo u velikoj shemi stvari.

To je osobito korisno kada učimo kako se nositi s najtužnijim trenucima u našem životu, piše Higher perspectives.

Svaki znak se nosi s tugom, žalošću i jadom na svoj način. Ako ste zaglavili u tome svemu, čitajte dalje kako bi naučili više o sebi i pomogli si u tom području.

Ovan (21. ožujka – 19. travanj)

Kada je vaš životni plamen prigušen tugom, vi imate tendenciju postati impulzivni, reaktivni i ljuti.

Često tada ispadate iz svoje uobičajene rutine i odbacujete uobičajene navike, te se često svađate s drugima.

Bik (20. travanj- 20. svibanj)

Kada tuga uđe u vaš svijet, vi se odlučujete za  osamu i izolaciju, jer nemate strpljenja baviti se bilo kim i lako se naljutite.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Kada ste potišteni imate tendenciju analizirati stvari do te mjere da više ne znate što je stvarnost.

Prezirete tugu. Ona vas čini tihim i odvojenim od svijeta.

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

Vi postajete emocionalni nered kad god se dogodi nešto tragično. Tuga vam je toliko nepodnošljiva da često doslovno doživljavate  bolove u želucu.

Također se osjećate odvojeno od ostatka svijeta.

Lav (23. srpanj  – 22. kolovoz)

Vama se stres odmah vidi na licu, ali nikada zapravo ne volite govoriti o tome. To obično uzrokuje da se kasnije slomite.

Možete postati razdražljivi i skloni ste mučeništvu.

Nastavak na sledecoj strani…

Dnevni horoskop za 23. maj 2017: Lavovima nije dan za posao, Ribe moraju da nauce da uzivaju u ljubavi..

Sa današnjim utorkom, a s njim sa Mesecom u znaku Ovna, valjalo bi započeti sa nekim novim stvarima, sportom, bilo kakvom aktivnošću koja će vam prijati. Dok pravi tranzit kroz ovaj znak, Mesec će praviti i aspekte sa Venerom, Jupiterom, Marsom i Uranom. Ljubav će biti začinjena strašću, a biće i flertovanja napretek. Jupiter je megaloman, nagnaće vas na preterivanje u svemu, zbog toga izbegavajte kupovine, jer ćete sigurno potrošiti više nego što ste planirali, a što se tiče ljubavi, preterujte slobodno, Venera je danas veoma darežljiva.

Bićete nestalni u razmišljanju, često ćete praviti nagle skokove, ali pazite da  to bude jedino ako ste shvatili da neke stvari ne želite ili vam ne prijaju. Ništa nije greh i ništa nije sramota ukoliko osećate da vam to ne prija…

Očekuju vas prijatna iznenađenja na nekom putu, pa, ako imate priliku, obavezno otiđite, sve neka čeka.

Ugodan dan vam želimo.

ovan

POSAO
Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese.
LJUBAV
Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

bik
POSAO
Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.
LJUBAV
Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Prolazna nervoza.

Nastavak na sledecoj strani…

Nedeljni horoskop: Ovnove čeka ljubav “iza ćoška”, Bikovima vaskrsava prošlost…

Lepi dani stižu za neke znake horoskopa, dok će neki još morati da se načekaju. Pogledajte šta je zapisano u zvezdama vama u periodu od 22. do 29. maja.

OVAN

Hrana
Vreme je da više obratite pažnju na svoje obroke, da smanjite porcije ili da se makar potrudite da na vašem tanjiru češće budu bareno i kuvano meso, sveže povrće i mlečni proizvodi, naročito kefir i jogurt.
Ljubav
Ulazite u ovu sedmicu u dobrom raspoloženju, kao da intuitivno osećate da vas neke dobre stvari čekaju „iza ćoška“ kada je ljubav u pitanju. I niste daleko od istine – mlad Mesec u vašem polju pokreta, komunikacije, kontaktata, kratkih putovanja – otvoriće slobodnim Ovnovima put ka ljubavi. Ako ove nedelje „padne“ neko novo poznanstvo – to je to! Osoba koja dolazi u vašu blizinu „skopčaće“ se sa vama na prvi pogled, prvu izgovorenu reč. Nemojte da se kočite, da budete nesigurni i da se opterećujete nekim nebitnim sitnicama – raspričajte se onako kako vi znate i krenite u akciju. U vašim emotivnim relacijama nije baš sve toliko slatko. Postoji neki disbalans u odnosu sa voljenom osobom i zaista je potrebno mnogo truda da sve ovo držite pod kontrolom. Nemojte se tvrdoglaviti i zatvarati – potrebno je da razgovarate, da bi se neki napeti momenti prevazišli.
Posao
I tokom ove, a jednim delom i sledeće nedelje, biće vrlo aktuelna opozicija vašeg vladara Marsa sa Saturnom. Ovo je aspekt blokade koju pokušavamo da probijemo i definitivno donosi da budemo oči u oči sa nekim situacijama, ljudima, sa dešavanjima koja nas koče ili nam se postavljaju kao oponenti. Takođe, verovatno ćete, i pored svog truda koji ulažete, biti suočeni sa sporošću i teškoćama u odvijanju vaših planova. O svakom svom potezu dobro razmislite i ne radite ništa na brzinu. Umesto snage, koristite pamet!
Novac
I dalje je situacija „povuci – potegni“ kada je novac u pitanju. Ne uplićite se u rizične transakcije, a troškove pokušajte da svedete na najmanju moguću meru.
Zdravlje
Kod starije populacije mogu se javiti bolovi u rukama, nogama (od kičme), ali se i aktivirati hronični problemi i tegobe. Mlađi neka budu oprezniji u saobraćaju.

BIK

Hrana
I dalje ste pod dosta jakim aspektima koji utiču na to da se osećate nesigurno i nezadovoljno, a utehu tražite u jelu. Pokušajte da slatkiše svedete na najmanju moguću meru i da iz ishrane makar na kraće vreme izbacite belo brašno.
Ljubav
Neke ljubavne zamke ste uspeli da prevaziđete (ili ste na njima slavno ljosnuli), ali ne računajte da je pred vama i na dalje mirno more i otvoren put. Vaša vladarka polako ulazi u trigonski aspekt sa retrogradnim Saturnom, pa će prošlost opet početi da malo pomalo „iskače“. Ako ne želite da se vraćate na ono što je bilo, iskoristite Merkura, vladara polja ljubavi i životnih zadovoljstava, koji je sada u vašem znaku. Otvorite srce za nove mogućnosti, a mogli biste da budete i vi malo aktivniji – da češće izlazite ili da se družite sa prijateljima. U vašim emotivnim relacijama – partnerova pozicija je trenutno loša i može uticati na celokupan vaš odnos. Vladari vas i partnera su u pozitivnom aspektu, što govori o tome da se ovakve situacije mogu prevazići, jer i pored povremenih napetih momenata, oboje ste otvoreni za priču i usklađivanje. Iskoristite ovo.
Posao
Ove sedmice Bikovi imaju mlad Mesec u polju posla i novca. Računajte na to da se pred vama otvara period promena, novih poslovnih prilika i jakih mogućnosti da se stabilizujete u finansijskom segmentu. Ono sa čime se još uvek morate boriti jeste vaša nestrpljivost i užurbanost, a sa druge strane – sporost u dešavanjima i blokade koje vas koče da ostvarite ono što ste namerili. Ne rasipajte svoju pažnju i energiju, pokušajte da se fokusirate samo na jedan cilj, ili na jedan poslovni projekat – na taj način ćete uspeti više od onoga što mislite. U poslovnim partnerstvima može doći do zastoja ili problema.
Novac
Potrebno vam je da se u finansijskom segmentu osetite stabilnije. Iz tog razloga možete pokušavati da se bavite i nekim dopunskim poslovnim angažmanima. Ipak, novčana realizacija neće biti onakva kakvu očekujete.
Zdravlje
Pored toga što morate obratiti više pažnje na ishranu, zaista bi vredelo razmisliti o makar nekom vidu rekreacije. Sada vam je to potrebno i da biste se psihički osećali rasterećenije.

Nastavak na sledecoj strani…

ČEKA NAS PUN MESEC: Jun nam se bliži, saznajte PRE SVIH šta su nam zvezde SPREMILE za ovaj mesec!

Biće žestoko.

Veliki mesečni horoskop za jun 2017. predviđa izuzetno emotivan period za Ovnove, druženje i putovanja za Bikove, Blizanci dobro zarađuju, Rak punom parom napred, Lavove čeka romansa, Device izlaze iz teškog perioda…

Pročitajte šta Vašem znaku donosi pun Mesec početkom Juna i kakve finansijske i ljubavne aspekte predviđa mesečni horoskop za jun 2017.

Ovan

Posao

Jun će za Ovnove biti veoma emotivan. Povoljne okolnosti za selidbu, potragu za novim cimerima ili ulepšavanje doma. Merkur donosi nove biznis opcije, i mogućnost lične promocije na tržištu.

Ovnovi koji proizvode bilo šta rukama biće posebno produktivni, bilo da su to umetnička dela ili građevinski materijal. Pun mesec 9. juna donosi suočavanje sa ideološkim zabludama i političkim neistomišljenicima, piše alphapisces.

Poslednjih desetak dana juna Ovnovima će fokus biti na članovima porodice, lepim trenucima provedenim sa bliskim ljudima i ostvarenju lične unutrašnje sreće i topline. Vreme za dobar provod. Bićete nepredvidivi i spontani. Rutina vas ne zanima.

Ljubav

Bićete romantični i zavodljivi. Dobro slaganje sa osobama suprotnog pola. Odličan period da sebi priuštite novu garderobu ili neki kvalitetan komad nakita.

Planeta Venera, boginja ljubavi vam je u junu izuetno naklonjena zato se potrudite da budete sređeni i da se tokom celog meseca osećate privlačno.

Bik

Posao

Mesec druženja i kratkih putovanja. Brzo razmišljate i puni ste ideja vezano za biznis. Kontrolišete emocije vrlo uspešno. Osećate se sigurno i stabilno. Uverićete se u iskrenost i dobronamernost nekih novih ljudi u svom životu.

Smišljate novi način da dođete do novca. Imate informacije koje drugi nemaju. Pun mesec 9. juna donosi suočavanje sa strahovima.

Priznaćete sebi i drugima šta vas zaista muči. Harmonija na poslu. Ispunjavanje obaveza vas čini srećnim. U junu su vam žene glavna podrška.

Ljubav

Blistate. Osvajate svojim samopouzdanjem i čvrstinom karaktera. Partner s kojim ste u vezi vas stavlja na prvo mesto svoje liste prioriteta.

Uživate u pažnji. Ne plašite se da promenite imidž ukoliko vam se to učini kao dobra ideja.

Nastavak na sledecoj strani…

DONOSE NESREĆU ovih 7 stvari NE SMETE da drzite u kuci!!!

Prema feng šuiju, ali i narodnim verovanjima postoje stvari koje nikako ne bi trebalo da držite u kući.

Slomljeni sat – Feng šui kaže da slomljene stvari treba izbaciti iz kuće, a posebno satove. Oni navodno ukazuju na nesrećne događaje u budućnosti.

Crna vrata – prema kineskom verovanju izazivaju lošu sreću u vašem domu, ali ne i ako su okrenuta prema severu! Na ostalim stranama sveta nikakako ne bi trebalo da ulazna vrata budu crna.

Stari kalendar – ako niste okrenuli stranicu na aktuelni mesec ili vam je oznaka za datum ostala na pogrešnom mestu, nije dobro. Kalendar je simbol prolazećeg vremena, a ako ga koristite na pogrešan način, to može da utiče na vaš život.
Nastavak na sledecoj stranici…

error: sadržaj je zaštićen !!