HOROSKOP DO KRAJA NOVEMBRA: Blizanci se zaljubljuju na prvi pogled, Vodolije vodi strast, a ovaj znak bolje da zaboravi na ljubav!

Jarac

Posao: Ovaj mesec će vam proći dosta mirno, bez neke velike problematike i u njemu ćete uglavnom razrađivati ono što ste već pokrenuli i ojačavati svoje poslovne veze i kontakte. U drugom delu meseca pokrenućete poslovne dogovore, saradnički odnosi će se poboljšati, a sa nadređenima ćete češće uspevati da pronađete kompromis.

 

 

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama i brakovima dolazi vreme zabave i uživanja sa partnerom. Više ćete izlaziti i družiti se. Oni koji su već neko vreme u vezi, sada bi mogli i da počnu da prave zajedničke planove da malo uozbilje odnos. Dobro funkcionišete sa partnerom pa bi trebalo iskoristiti ovaj trenutak.

 

Sami pripadnici ovog znaka vrlo brzo će početi da se interesuju za nekog sa kim su se upoznali tokom nekog zajedničkog posla. Ukoliko niste zainteresovani za nešto ozbiljnije, imaćete sve više prilika kako mesec bude odmicao.

 

 

Zdravlje: Manji problemi sa zglobovima, inače osećate se dobro.

 

 

Vodolija

Posao: Za najveći broj rođenih u ovom znaku novembar donosi napredovanje na poslu. Imate agresivnije nastup kad su u pitanju vaše profesionalne ambicije. Postoje veoma dobri izgledi da savladate prepreke svojim smelim stavom. Što se tiče finansija, ovog meseca one će biti izazov za vas. Kako mesec bude odmicao, pod povoljnim uticajem Neptuna i Urana, vaš finansijski status će se poboljšavati.

 

 

Ljubav: Sledi vam uzbudljiv mesec pun izlazaka, provoda, brojnih društvenih događanja, što će naročito prijati onima koji su sami. Biće puno prilika da se upoznaju novi ljudi, a moguće je da će se nešto od toga završiti i vezom.

 

Takođe, postoji mogućnost da neke Vodolije nađu ljubav u profesionalnom okruženju sa starijim kolegom. Ovo je takođe jedan blaženi period za Vodolije koje su u braku jer postoji mogućnost trudnoće.

 

 

Zdravlje: Trebalo bi poboljšati ishranu i fokusirati se na dizanju imuniteta.

 

 

Ribe

Posao: Postoji mogućnost za razvoj u karijeri uz vašu jaku inicijativu i podršku porodice. Profesionalni život zahteva mnogo rada. Ribe će ovog meseca imati podršku planeta i vaš instinkt će vas voditi ka uspehu. Pod uticajem planete Mars možete nastupati agresivnije na polju karijere, što dovodi do pozitivnog razvoja. Ribe bi ovog meseca trebalo da uspore kad su finansijski poduhvati u pitanju. Savet je da pre nego što uložite dobro razmislite. Postoji prilika za sticanje novca u poduhvatima povezanim sa inostranstvom ili oblastima u vezi sa obrazovanjem i putovanjima.

 

 

Ljubav: U novembru planeta ljubavi za Ribe neće biti u fokusu. Postoji mogućnost za brze promene u ljubavnim odnosima. Ribe koje su same mogu potražiti ljubav u inostranstvu ili u akademskom okruženju. Radno mesto takođe može biti izvor romanse u narednih nekoliko nedelja.

 

One Ribe koje su već u vezama stalno će biti u nekom čudnom odnosu ljubavi i svađe sa partnerom, ali to je prolazno.

 

 

Zdravlje: Zdravlje će u novembru poslužiti osobe rođene u znaku Riba. Savetuje se čuvenje energije za važne stvari i čišćenje od toksina.

 

 

Komentariši