HOROSKOP I GREŠKE U VEZI KOJE NE TREBA DA PRAVITE: Ovna ne poredite sa drugim, Lava ne brukajte pred svetom, Strelca ne pritiskajte

0
2545

Neke stvari mogu biti sasvim normalne za jedan horoskopski znak, ali mogu biti potpuno neprihvatljive za drugi znak. Međutim, astrologija je tu da vas spreči da napravite grešku i pomogne vam da sačuvate svoju vezu!

OVAN

Zapamtite da je Ovan partner koji zahteva da uvek bude vaš glavni prioritet i uvek u centru pažnje. Ako Ovan misli da više niste fizički privlačni, biće spreman da raskine sa vama. Nikada ne upoređujte Ovna sa nekim iz prošlih odnosa.
BIK

Nikada ne lažite Bika, jer oni uvek cene iskrenost. Možete biti tajanstveni kada je reč o nekim sitnicama, ali Bik će očekivati potpunu otvorenost i iskrenost.

BLIZANCI

Blizanci uvek kažu šta misle i očekuju isto od vas. Ako oni ne mogu da razumeju nešto, budite spremni da im objasnite. Pored toga, morate biti spremni da se promenite, da se prilagodite, da prihvatite kompromise i da ne budete posesivni. Blizanci ne vole da se osećaju ograničeno i vole slobodu.
Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj