HOROSKOP I RASKID LJUBAVNE VEZE: LAVOVIMA NIŠTA NE MOŽE UNIŠTITI VERU U LJUBAV, OVAN KREĆE U NOVE POBEDE ČIM PROĐE „DRAMA“

0
3238

 

Niste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak sveta… Ili možda na to ne gledate tako crno? To, moguće je, zavisi i od Vašeg horoskopskog znaka. Proverite…

 

Ovan

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju.
Kako će preboleti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobede, jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi?!

 

Bik

Ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.
Kako će preboleti: Ako se desi najgore vrlo brzo će „uletiti“ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj