Horoskop. Kojim danima započeti posao i zajednički život: Rakovi ponedjeljkom, Ovnovni utorkom

0
2154

Svakom danu u tjednu pripada jedan planet i znak. Saznajte kojim danom započeti posao, a kojim se upustiti u neku novu ljubavnu avanturu.
PONEDELJAK
Na engleskom jeziku „Monday“ – ponedjeljak je dan kojim vlada Mjesec, što donekle objašnjava sva ona promjenjiva raspoloženja početkom svakoga tjedna. Ipak, ponedjeljak je za velike pothvate poput planiranja velikih poslova, uređenja doma ili kupoprodaje nekretnina, savršen za sve rođene u znaku Raka. Savjet za ostale, bez obzira na znak horoskopa, ponedeljkom koji je u vrijeme mladog mjeseca, a prvi sljedeći očekujemo 18. svibnja, započnite one poslove i pitanja koji utječu na cijelu vašu obitelj.

UTORAK
Dan kojim vlada Mars, pa treba biti aktivan, trenirati, baviti se sportom, donostiti odluke ukoliko ste rukovoditelj, izbegavati svađu i sukobe. Ovo je odličan dan za Ovnove, a donekle i Škorpione, ali i za započinjanje sudskog procesa, neke istrage i dolaženje do istinitih podataka i činjenica. Svi, bez obzira na znak, trebali bi energiju koju osjećaju utorkom, trošiti na pozitivne stvari, a izbjegavati destruktivnost. Iskoristite li svu energiju u nešto produktivno, očekuju se uspješni rezultati. Utorkom nije dobro započinjati brak ili vezu zbog mogućnosti čestih sukoba i problema.

Nastavak na sledecoj strani…

Nema komentara

Komentiraj